Milyen reggeli rutinotok van felkelés után reggelente, amike sose hagytok ki?
1. Pisilés
2. Reggeli
3. Netezés, körbenézés.
8 körül kelek, ha nem dolgozom. 1. Átmozgatom a csontjaim, nyújtózom
2. Tejeskávé+iqos
3. Netezek
4. Arcmosás, reggeli arcápoló rutin, míg beszívódik a fényvédő addig még egy kávé
10-11 körül eszem valamit
Ha délutánra dolgozni megyek, akkor ugyanez kb. Ha reggel megyek, kb. 6-kor kelek és kimarad a netezés.
7-kor kelek
Pisi, mosakodás, fogmosás, öltözés. Minimális smink, fésülködés.
Fél 8 felé indulok.
Munkahelyen vagy a közelében egy pékségben reggelizem és kávézom néhány munkatársammal.
7-kor kelünk a kislanyommal, ő kéri a reggeli langyos tejét. Amíg megmelegszik, beinditom a kavefozot. Közben adok a macskának reggelit.
Utána visszulunk az ágyba és összebújva megisszuk a tejet, kávét.
Utána peluscsere, oltozes,fesulkodes.
Ezután én is megpróbálom magam osszekapni, oltozes, smink, haj.
Reggeli rutin amit nem lenne célszerű kihagyni: gyerekeket suliba, oviba vinni. (Persze nem nyáron)
De egyébként kb ez a rendszer.
6-kor kelünk, aztán fürdő, öltözés, gyereköltöztetés, futó reggeli, közben kávé. 6:45-kor legkésőbb el kell indulni, előbb ovi, majd suli (kb 13 km), majd munkahely a sulitól kb még 5 km.
Enni mindenképp kell, mert szó szerint fáj ha éhes vagyok, és ha felkelés után sokáig éhezem, valamiért egész napra elcsesződik az emésztésem.
Kakilni is szoktam kv-val, mert ha reggel nem történik meg, akkor nap közben kiszámíthatatlan időpontban (általában a legrosszabbkor) csap le az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!