Hogyan vegyem rá magam, hogy felkelljek reggelente?
Ébresztőórát(vagy mobilod) állítsd be ébresztésre, aztán nyomd be a szundi gombot 5 perccel későbbi ébresztésre.
Viszont: ha kedved nincs fölkelni, akkor vegyél egy kutyát, amit úgyis ki kell vinni pisiltetni és kakiltatni (hacsak nem akarod, hogy a szobádban könnyítsen a belső nyomásain).
Úgy merìts motiváciòt hogy tűzz ki egy áhìtott cèlt.
Amire vágysz ès nem lehetetlen, amiről tudod hogy akaraterővel elèrhető.
Rühellek munkába járni, bezártság meg barmok mindenhol, na ha ez párosul a hajnali kelèssel vègem van.
De amikor pl meg akarok venni valamit ès a pènz lebeg a szemem előtt akkor ugy fekszem le hogy elmantrázom hogy elèrem azt az xy dolgot amire vágyom. Akkor is ha belegebedek ezèrt reggel fitten kelek ès emlèkszem majd erre amit most itt megfogadok.
Ès reggel persze kalap sz.. vagyok de emlèkeztetem magam hogy a vágyaimèrt mennem kell ha tetszik ha nem. Aztán kelès.
3+
Valamint jó messzire az órát,telefont az ágytól,hogy ne lehessen elérni,kinyomni...
Ébresztős rádiót beállítod valami retkes ordítós zenét játszó adóra, úgy, hogy fel kelljen kelni a kikapcsoláshoz. Működik, állítom neked, rendesen felugrik a pulzusom...
Én 3/4 5-kor kelek, de általában már felébredek pár perccel korábban, még ha szundikálok is félálomban, akkor is hallom a rádió kapcsolását, van egy jellegzetes hangja. Nyáron kertészkedem, úgyhogy olyankor nem is kapcsolgatom ki-be az ébresztőt, hanem a szabadnapokon és éjszakás napokon is felkelek 5 előtt, hogy jussak valamire a kertekben, mielőtt még nagy hőség lesz. Ilyenkor télen nincs ébresztő, de ritka, hogy ne ébredjek fel 6 előtt. Én már általános iskolás koromban se aludtam sokáig. Ha rááll az ember a rendszeres korai kelésre, akkor nem is tud sokáig aludni.
Hogy konkrét motivációt tudjunk neked ajánlani, ahhoz ismerni kellene az életkörülményeidet. Még azt se tudjuk, hogy iskolás gyerek vagy, vagy dolgozó felnőtt. Ha annyira nem tudsz mit kezdeni az időddel, akkor reggel menj el 20 percet futni, ha ezt soha nem blicceled el, akkor ez már motivációvá válik egy idő után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!