Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Műbőr, bőr, szövet pihenő...

Műbőr, bőr, szövet pihenő fotelt éri-e meg megvásárolni?

Figyelt kérdés

Mindegyiknek van előnye és hátránya. Az árak is így nőnek, csökkennek.

A szövetet nehéz tisztítani ha ráborul valami.

A bőrt és a műbört elég csak törölgetni.

A műbőr az ilyen foteloknál miből van?? Azért kérdezem mert sok műbör vagy bőrhatású kanapénál a könyöklő egy kis idő után elkezd felpattogni. Vagy az nem műbőr?

ma 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szövetet nem szeretnél, akkor bőrt vegyél, műbőrt soha.

Kivéve, ha 2 évente cserélni akarod a fotelt, mert kb. 2 év után lemálik a műbőr réteg.

Étkező székem és franciaágyam volt műbőr részekkel, 2 évet bírt, konkrétan lehámlott róla a műbőr, ritka ronda volt.

ma 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt azért megjegyzem, hogy műbőrök között is vannak különbségek, minőségben is.

A boltban vett kész műbőr irodaszék gyorsan tönkrement.

Érdekes, amit magam vettem műbőrt és újra kárpitoztam annak 6 éve semmi baja. Spec. pasztával időnként nem árt ápolni ezeket alapból. Igaz ez műre és igazira egyaránt.

A rokonom meg ki akart dobni egy régi igazi bőrkabátot, abból csináltam sapkát, táskát és két kisebb hordóból puffot, amikbe pakolni is lehet.

De tény: legjobb a bőr, azon belülis a saját beszerzésű, ahol meggyőzödhetsz a minőségéről. Előkészítés és mehet a meló.

Boltban túlárazott vackok kaphatóak.

ma 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Jah és tisztítás, burogatás...

Hidd el a bőr dolgoknál is simán találni necces dolgokat, amikor felnyitod és rohad alatta az ilyen-olyan folyadék nyomok stb. Varrás és egyéb mentén bemegy. Az igazi bőr pedig szintén tud szagolat átvenni.

ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!