A nők általában inkább szeretnek utazni, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Úgy figyeltem meg saját ismeretségi körömben, hogy a nők közül kb mindenki szeret utazni, világot látni, talán a kisgyermekes időszakban kevésbé, de máskor igen. A férfiakat meg jellemzően ez sokkal kevésbé érdekli, ők jobban szeretik a kényelmet és az otthon ülést. Ha el is mennek valahová, akkor jobb az árnyékban ülni és sörözni, mint a tengerparton napozni vagy a kulturális látnivalók sem vonzzák annyira őket. Vannak persze kivételek is, akik nagyon szeretnek utazni, de az én családomban mindig a férfiak azok, akiknek nincs kedve menni sehova csak ilyen grillezésre max.2023. aug. 21. 10:22
11/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Inkább ismerd meg a "sztereotípia" szó jelentését, és talán akkor már nem lesznek többé ilyen jellegű kérdéseid...😉
12/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A nők általában otthon szeretnek punnyadni. A kimozdulás az leginkább városon belüli programot jelent, elsősorban shoppingot. Ritkák az olyan nők, akik szeretnek valóban világot látni.
13/21 anonim válasza:
Igen, többnyire. Úgy ahogy a nők többségéből lesz valamilyen szellemi dolgozó és nem fizikai. Így eleve a nők többségének több a pénze utazni míg a férfiak többsége inkább fizikai munkás és nem marad a hó végén semmi így nincs utazás. 65-35 százalék a nők felé.
14/21 anonim válasza:
13: fizikai munkás a kőműves, vízszerelő, villanyszerelő stb. Olyan rohadt sok melójuk van hogy kb annyit kérnek amennyit akarnak, nagyon jól el vannak eresztve, sokkal jobban mint egy átlag irodatöltelék. Nem a pénzhiány miatt nem mennek ha nem mennek, de amúgy ismerettségi körömben sokan utazgatnak.
15/21 anonim válasza:
#13 Micsoda eszmefuttatás! Azt javaslom, élőben inkább senkivel ne oszd meg. :D
16/21 anonim válasza:
Már megosztottam mindenki egyetértett, hogy a nők többet utaznak mert több a lehetőségük. De biztos cigány vagyok az a baj.
17/21 anonim válasza:
16: max úgy több a lehetőségük hogy a csávójuk elviszi. De ha elviszi, akkor a csávó is ott van, tehát ugyanannyi férfi is megy. Férfiak meg üzleti utak miatt utaznak sokkal gyakrabban.
Én évekig olyan helyen dolgoztam ahol szinte heti rendszerességgel kellett repülni valahova, és 90%-ban férfi munkatársakkal meetingeltem.
18/21 anonim válasza:
$16
Nem az a baj, hogy cigány vagy, hanem hogy buta vagy mint a segg.
19/21 anonim válasza:
Bár ez a cigányok esetében legtöbb alkalommal kéz a kézben jár :D
20/21 anonim válasza:
Én például nem szeretek. Rettegek, hogy otthon felejtek valamit, hogy lekésem a járatot, elvész a csomagom. De van az ismerőseim között olyan 70 feletti nő, aki már a fél világot bejárta, de még mindig utazgat. Képes egy utazás miatt adósságba verni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!