Milyenek a svábok? A Dunai sváboknak milyen tulajdonságaik vannak? Milyenek külsőleg?
Figyelt kérdés
Állítólag a Dunai sváboknak szőke hajúk és kék szeműk (kiskoromban népismereti órán így tanították) Viszont én most ismertem meg egy férfit aki állítása szerint full sváb ez még a nevében is eléggé észrevehető, csak az a fura hogy Ő barna hajú és barna szemű. De ezt hogy? Nem értem már ezt az egészet. Nekem mindig úgy mondták és tanították ahogy a fentiekben leírtam. Kicsit összekvarodtam2023. aug. 20. 11:32
11/11 anonim válasza:
Na, svábként csak azért, mert néhányan akkora baromságokat írnak szokás szerint, hogy hihetetlen (5 és 7es).
Persze, a nem húzzák le a sváb nők a wc-t, meg sznobok :D
Azért marha vicces, hogy magyarként (az eu egyik legbutább, legigénytelenebb népeként) miket enged meg maguknak egyesek.
Anyai és apai ágon is sváb vagyok, barna hajam, úgy nézek ki, mint bárki más. Németül tudok valamennyire, bár az angol sokkal jobban megy. Szeretjük a tisztaságot, jobban betartjuk a szabályokat, mint az átlag magyar, ami szerintem jó dolog.
a sváb falvak általában tisztábbak is, sőt azt is megkockázhatom, hogy több közöttünk az értelmesebb vagy magasabb végzettségű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!