Milyen férfi tulajdonságok azok amik taszítják a nőt?? Már mint külsőleg és belsőleg is ??
Nem mindegy, hogy mit mondanak?
Nem beszélgetni kell velük...
Külsőre mindenkinek más jön be, de még belső tulajdonságnál is vannak akinek ez tetszik, van akinek az. Nekem például bejön, ha a pasi vékony/ sportosan vékony testalkatú, másnak pedig inkább amacisabb/ erősebb testalkat jön be, nekem pedig ezek nem vonzóak.
Sokaknak bejön ha van szakálla egy pasinak, nekem ez sem tetszik, maximum a borosta, de az is csak akkor, ha illik az arcához. Adjon magára, ápolt legyen, ne legyen elhízva.
Belsőleg fontos nekem, hogy legyen életkedve, normális értékrenddel rendelkezzen, humoros, kedves és intelligens legyen. Ne legyen nagyképű, tiszteljen másokat is, lehessen vele bármiről őszintén beszélgetni.
Úgy gondolom ezek nem olyan teljesíthetetlen elvárások.
kulsore : koszos, hosszu korom, zsiros haj, szajszag, rossz fogak, koszos cipo, pecsetes ruha, lathatolag kamu markas dolgok
belsore: onbizalomhiany, nagykepuseg, durva, szexista, viccek, harsany viselkedes, allando karomkodas, szemkontaktus kerulese
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!