Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért képtelenek 1...

A nők miért képtelenek 1 tiktok megtartani, miért kell elmondani azt másnak?

Figyelt kérdés

Annyira undorító szokás ez szerintem a nőknél. El mondok valamit neki mert bízok benne ő meg szét kürtöli a világnak. Nem első eset nem de legalább az utolsó mert innentől kezdve soha az életbe nem fogok megbízni 1 nőben sem.

Érdekes mi férfiak soha se kürtöljük szét. Vannak barátaim ismerem a titkaikat ha vannak nekik és ha elmondják sohasem mondtam el másnak ahogy ők sem az enyémet mert akkor vissza hallanám nyílván.

És akkor még ő van megsértődve hogy többé nem fogok bízni benne, komolyan mégis mi játszódik le az agyatokban ilyenkor? Nagyon kíváncsi lennék rá.

2023. aug. 19. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Hát te aztán jó felszínes vagy:D

Te a pletykás emberekről beszélsz, nem a nőkről. Állításod szerint minden nő pletykás. Hát pedig - mint minden általánosítás - ez hamis, hisz ha jobban körbenéznél, biztosan találnál nőket, akik nem pletykásak.

Ééééés ugyanígy azt a csodálatos állítást is hoztad, hogy a férfiak nem pletykásak.

No, hát én becsületesen bevallom, 30 éves férfi vagyok és baromi pletykás vagyok:D Arra viszont figyelek, hogy jellemzően csak olyannak fecsegjem ki az adott titkot, akitől az érintett nem hallhatja viszont. Vagy ha olyanról van szó, akitől visszahallhatja, igyekszem elkendőzni kiről is van szó. Persze párszor már buktam le, így volt belőle konfliktus rendesen, egyesek nem is tartanak megbízhatóank. Talán igazuk is van, bár sok esetben olyan ordas baromságokat titkolnak egmyás előtt az emberek, hogy az nevetséges:D Fölösleges drámázás az egész.

ha valamit titkolni akarsz, ne beszélj róla. Senkinek. Amit 2 ember tud, az nem titok.

De egyszerűbb úgy élni, hogy ne legyenek titkaid.

2023. aug. 19. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Én nem gondolom ezt női szokásnak. Egy csomó nőt ismerek, aki a saját nyelvét előbb harapná le, minthogy a lekiismeretét egy kikotyogott titok terhelje.
2023. aug. 19. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
oké..?
2023. aug. 19. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
Érdekes, az összes barátnőm megtartja a másik titkát, csak egy csajt ismerek, aki nem, de ő tényleg rossz személyiséggel rendelkezik, nem csak a pletykálkodás a gond vele. Viszont van egy fiú haverom (inkább csak volt, nagyrészt pont emiatt), aki mindent is kikotyogott
2023. aug. 20. 00:33
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
A munkahelyem dolgozóinak 80%-a férfi. Én még ennyi pletykát életemben nem hallottam, mint amit a faszik itt egymás közt lenyomnak. Rosszabbak, mint a vénasszonyok!
2023. aug. 20. 03:10
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
A pasik meg ezek szerint pletykásak :D
2023. aug. 21. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!