Hogy jönnek ehhez a magyar emberek?
Tegnap sétáltam innivalóért és megszólal egy roma nő, hogy fekete zokni, fehér cipő és ki öltözködik már így ?
Hát nekem furcsa ez a beleütöm az orrom más öltözködési stílusába. Egyáltalán mi közük van hozzá ?
És mielőtt valaki elkezdene rasszista ostobaságokat írni. A magyar emberek többsége is szintén ugyan ezt teszi.
Számomra ez gyomorforgató.
Hú, most volt egy ilyen tapasztalatod. Ez van. Valaki kimerte mondani, hogy nincs ízlésed. Lépj tovább.
Nekem még sose szóltak így be.
Nekem kb 3 hónapja szóltak be"két futóbolond sportoló" mert le volt nőve a hajam és az arcszőrzetem is megnőtt.
Az első dolgom az volt amikor megérkeztem haza, hogy rendbe szedtem magam és sokkal jobban éreztem magam utána.
Nekem is égett az egom, de más nem sérült.
(egész után azon törtem a buta fejemet, hogy mégis miért probléma ez számukra)
Kérdező, ne általánosítsál, nem mindenki ilyen
Meg pl nemtom,lehet, hogy ő otthoniaktól ezt tanulta, hogy ők is lemernek szólni mindent hangosan.
Hogy meg nekik honnan jött, hát túl magas, v túl alacsony önbizalom;és akkor ettől a beszólongatástól "nyeregben érzik magukat".
A primitív bunkók szólogatnak be, főleg ismeretlennek. Azt hiszik számít a véleményük, hát nem...
Gondolom valami retkes, ízléstelen trampli volt.
Szerintem nem a primitív bunkók szólogatnak be hanem
a frusztráltak, s fentről > lefelé!
4 és fél évtizedet megéltem már és SOHA senki nem szólt be az öltözködésemre. Sem Magyarországon, sem külföldön.
Ez furcsa, h veled meg állandóan ez történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!