Hogy jönnek ehhez a magyar emberek?
Tegnap sétáltam innivalóért és megszólal egy roma nő, hogy fekete zokni, fehér cipő és ki öltözködik már így ?
Hát nekem furcsa ez a beleütöm az orrom más öltözködési stílusába. Egyáltalán mi közük van hozzá ?
És mielőtt valaki elkezdene rasszista ostobaságokat írni. A magyar emberek többsége is szintén ugyan ezt teszi.
Számomra ez gyomorforgató.
Nem tudom, én egyre gyakrabban tapasztalok ilyesmi beszólást (az öltözködésemre MÉG nem) itthon, amúgy pont egyiket se roma származásútól.
Eleve ítélkezős a magyar - talán pont nem itt tartana a történelmünk, legalábbis az elmúlt pár (legalább 3) évtizedben, ha mindenki azzal törődne, ő mit tehet, nem a másikkal -, most az infláció tovább tetézi a frusztrációt, idegességet.
Most voltam futni és pont az lepett meg, hogy milyen normális emberekkel találkoztam - család két pillanat alatt félreállt a kétszemélyes járdán, már a futókörnél rászóltak a kutyájukra stb.
Pont ettől normálisabb kedvem lett és én is szóltam egy, pedig nagyon lepukkant személynek, hogy zöld a lámpa (NEM telefonozott! hanem nálunk nyomógombos is és hülyén is van, így megtörténhet simán, hogy nem veszed észre és ott dekkolsz 2 percig....)
De ez a sokkal ritkább. Főleg mostanában.
A magyarok többsége meglehetősen gyerekes, neveletlen, ideggyenge, és általában addig profi, amíg szövegelni, kötekedni kell.
Amikor valamit mutatni kéne a gyakorlatban, már megáll a tudomány.
A Fidesz és a proliknak adott önbizalmat.
Vidéken élek, és utóbbi időben többször előfordult, hogy autóból odaüvöltöttek nekem, gőzöm sincs, hogy miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!