Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy jönnek ehhez a magyar...

Hogy jönnek ehhez a magyar emberek?

Figyelt kérdés

Tegnap sétáltam innivalóért és megszólal egy roma nő, hogy fekete zokni, fehér cipő és ki öltözködik már így ?

Hát nekem furcsa ez a beleütöm az orrom más öltözködési stílusába. Egyáltalán mi közük van hozzá ?

És mielőtt valaki elkezdene rasszista ostobaságokat írni. A magyar emberek többsége is szintén ugyan ezt teszi.

Számomra ez gyomorforgató.

2023. aug. 19. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, én egyre gyakrabban tapasztalok ilyesmi beszólást (az öltözködésemre MÉG nem) itthon, amúgy pont egyiket se roma származásútól.

Eleve ítélkezős a magyar - talán pont nem itt tartana a történelmünk, legalábbis az elmúlt pár (legalább 3) évtizedben, ha mindenki azzal törődne, ő mit tehet, nem a másikkal -, most az infláció tovább tetézi a frusztrációt, idegességet.

Most voltam futni és pont az lepett meg, hogy milyen normális emberekkel találkoztam - család két pillanat alatt félreállt a kétszemélyes járdán, már a futókörnél rászóltak a kutyájukra stb.

Pont ettől normálisabb kedvem lett és én is szóltam egy, pedig nagyon lepukkant személynek, hogy zöld a lámpa (NEM telefonozott! hanem nálunk nyomógombos is és hülyén is van, így megtörténhet simán, hogy nem veszed észre és ott dekkolsz 2 percig....)

De ez a sokkal ritkább. Főleg mostanában.

2023. aug. 20. 20:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok többsége meglehetősen gyerekes, neveletlen, ideggyenge, és általában addig profi, amíg szövegelni, kötekedni kell.

Amikor valamit mutatni kéne a gyakorlatban, már megáll a tudomány.

A Fidesz és a proliknak adott önbizalmat.

Vidéken élek, és utóbbi időben többször előfordult, hogy autóból odaüvöltöttek nekem, gőzöm sincs, hogy miért.

2023. aug. 22. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!