Nem mindenkinek van jó esze, tehetős családi háttere, de valahogy meg kell élni, elítéled a drog kereskedelmet, bűnözést? Én mondjuk nem, mert egy gyárban annyit kapsz amennyit, megélni elég, de élni nem.
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 22:23
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan sikerült összemosnod a gyári munkát a droggal, - hacsak nem nagyüzemben gyártod a drogokat, - de ha drogra futja, akkor ott nem a puszta megélhetésre elég a jövedelem. Nem ugyanaz, hogy képtelen vagy prioritásokat felállítani - és észszerűen elkölteni a kereseted egy hányadát, - mint ha napról napra vegetálsz csak azért, hogy éhen ne halj!
Utóbbiban kevesebb felelősséged van, mint az előbbiben felelőtlenséged!
12/12 anonim válasza:
Attól függ milyen drog. Partidrog dealereket nem igazán vetem meg, tudják mit árulnak, meg aki megveszi is tudja. Ha valaki designert, vagy ópiátokat árul azt már jobban megvetem. Nem mindegy, hogy bogyót vagy heroint árul. Én nem tudnék tükörbe nézni ha zombidrogot ,vagy junkie drogot árulnék. Mondjuk nem árulnék semmit, jobb a nyugalom ha nem kell attól félni hogy rád rugják az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!