Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Várjátok az augusztusi 20-i...

Várjátok az augusztusi 20-i tűzijátékot?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 18:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
76%

29, mindenkit rommá pontoztak, aki szeretni meri a tűzijátékot, vagy esetleg pozitívan nyilatkozik Magyarországról, augusztus 20-ról (NEM, a FIDESZ még mindig nem = Magyarország, hiába nyomatják ezt, azért legalább a nem fideszhívők lehetnének ennyire értelmesek b.ki)

Kíváncsi vagyok, melyik hátüntetésen vett részt, mennyit segítkezett a kampányban, vagy legalább a szomszéddal beszélget-e politikáról néha az ismerőseivel. Rühellem a fideszt, de az ilyen mentalitású ellenzékieket is mélységesen megvetem.

2023. aug. 20. 13:19
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

#31 Egyetértek. Én is utálom a kormányt de fájó olvasni néhány dolgot a másik oldalról. Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy kirakta a HVG, hogy Szoboszlai lett tegnap a meccs embere erre a hozzászólások 95%-a összemossa azzal, hogy Óbán meg az adófizetők miatt jutott oda.

Nagyon fel tud cseszni.

2023. aug. 20. 14:41
 33/48 anonim ***** válasza:
62%

Gyerekkorom óta utálom a tűzijátékot. Hangos, a frászt hozza emberre, állatra.

Különösen rühellem, mióta Tatán három embert megsebesített ez a szar, közülük egy kislányt maradandóan, ugyanis egyik szemére megvakult.

2023. aug. 21. 12:31
 34/48 anonim ***** válasza:
24%
Libsik, biztosan az lenne számotokra Aug.20. méltó megünneplése, ha kedvenc kocsmátokban kapnátok két korsó ingyen sört. Feri ezzel kényeztetne titeket. Így érzékeltetné, hogy szeret titeket, fontosak vagytok a számára. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.
2023. aug. 21. 14:18
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Most h ezen túl vagyunk, jobb lett?
2023. aug. 21. 14:33
 36/48 anonim ***** válasza:
65%
Absztinens vagyok. Erre varrj gombot kisgyerek!
2023. aug. 21. 14:34
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, soká is lesz, és le is szarom. Majdha egyszer szabad országban élünk, akkor lehet hogy megnézem a tüzijátékot.
2023. aug. 21. 15:30
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

24, baszdmeg, a kormány 350-ért árultatta a HATÓSÁGI ÁRAS SÖRT az ünnepen, ez hogy fér bele a világképedbe?

Amúgy elraktam azt az újságot, ahol ez van a címlapon, hogy hatósági áras lesz a sör aug. 20-án emlékbe, majd ha lesz egyszer kölyköm, beviszi iskolába, hogy ilyen is volt.

2023. aug. 21. 21:45
 39/48 anonim ***** válasza:
34-esnek szántam, az előzőt, csak elütöttem. Elnézést kérek.
2023. aug. 21. 21:46
 40/48 vyrob ***** válasza:

Gyerekkorom óta utálom a tűzijátékot. Hangos, a frászt hozza emberre, állatra.? Jó szar gyerek korod volt akkor .. És amikor az állat hozza rá a frászt az embere ez esetben kutya az oké gondolom ugye?

Különösen rühellem, mióta Tatán három embert megsebesített ez a szar, közülük egy kislányt maradandóan, ugyanis egyik szemére megvakult.

Az nem a tűzijáték hibálya volt okos gyerek hanem a kretén szervezőké meg az önkormányzaté egy nem volt betartva a kellő védő távolság amire az önkormányzat is szart,szaképzetlen volt a brigád is aki kezelte a tűzijátékot Nagyon sajnáltam én is azt a tatai lányt de nem fordul elő ilyen ha az önkormányzat betartja a védő távolságot ..azonban Kislányokat már többször tépett szét kobór kutya ott valahogy szerintem nem ágálnál elvégre Zsámbékon is nemrégiben tépett szét kutyafalka elég súlyosan egy kislányt még jó hogy a fater a közelbe volt

Az egyik haveromat egy alkoholista az ablakból dobta fejbe szilveszterkor pezsgős üveggel fejt törést szenvedett mégsem utálja a piáló embereket meg az alkoholt mert sose a tárgy a hibás!

2023. aug. 22. 04:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!