Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Várjátok az augusztusi 20-i...

Várjátok az augusztusi 20-i tűzijátékot?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 18:18
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
71%
Nem igazán érdekel.
2023. aug. 17. 18:45
 12/48 anonim ***** válasza:
58%
Én nem, de a kutyám nagyon várja. Hétfőn az étkezéseit is kifogja hagyni. A jutalom falatját is vissza fogja utasítani.
2023. aug. 17. 18:51
 13/48 Noren1989 ***** válasza:
64%

Rühellem.

A macskàk nem szeretik, én se szeretem, getzihangos és csak a milliók puffogtatàsa megy.

2023. aug. 17. 19:38
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira.
2023. aug. 17. 19:39
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és nem is érdekel.
2023. aug. 17. 21:33
 16/48 anonim ***** válasza:
85%
Amióta ennyire átszőtte a jelenlegi politikai rendszer az egészet azóta nem. Állítólag idén is ilyen baromság lesz hogy a füstszünet alatt egy hapi fog pofázni hogy milyen jó magyarnak lenni. Ez ment tavaly is meg azelőtt is. Sokkal jobb volt mikor csak a tűzijátékra komponált zene ment és semmi nagymagyarkodás. Úgyhogy nem nem várom már.
2023. aug. 17. 22:03
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szarok rá.
2023. aug. 17. 23:47
 18/48 anonim ***** válasza:
41%
Igen. Ahol felnőttem, sosem volt, most pótolom be. Sajnálom, hogy politikai állásfoglalássá vált, hogy megnézel-e egy rohadt tűzijátékot... Pedig sokkal több értelme lenne szerintem, ha csak az állam, önkormányzatok tarthatnának. Évi kétszer fél óra sokkal kibírhatóbb, tervezhetőbb lenne pl. a kutyatulajdonosoknak, mint hogy szilveszterkor legalább egy napig ez megy. Szerintem ha akkor is lenne egy központi tűzijáték mondjuk 0.00-0.30 közt, de a magánszemélyeknek tilos lenne, az egy megfelelő kompromisszum lenne a két tábor között.
2023. aug. 18. 00:08
 19/48 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem lesz jobb dolgom és eszembe jut, akkor lehet hogy benyomom a tv-n, de nem igazán hoz lázba.
2023. aug. 18. 10:07
 20/48 anonim ***** válasza:
34%

Nem. Nagyon környezetkárosító, és rengeteg állat pusztul el miatta. Pedig ahol kicsit használják az eszüket, már rég megoldották ezt környezet és állatvilág kímélő módon. Csak itt (is) ez senkit se érdekel, mert nincs annyi esze, hogy felfogja. Szánalom.

Erre van 10 milliárd, de a testvéremnek hónapokat kell várnia egy vizsgálatra. A szomszédom márciusban tudta meg, hogy rákos, de majd csak szemptemberben jut a műtőbe..sorolhatnám hova kellene a pénz.

Tudom, a fiatalokat ez nem érdekli, buli, sőt sokakat nem érdekli, egészen addig amíg meg nem tapasztalja, hogy beteg és nem jut időben ellátáshoz, hogy rájön, sosem lesz lakása, vándorol albérletből albérletbe, nevel három gyereket, és sosem fog annyit keresni, hogy vegyen. Max hatalmas kölcsönökbe veri magát, amivel egész életére eladósodik. Persze csak amíg tud dolgozni. Utána már nagy a gáz, ha nincs aki ellássa, eltartsa.

Vagy marad apu, anyu nyakán. És akkor kéthavonta le tudja cserélni a telefonját is talán.

Egzisztenia itt: Csak aki gazdag.

A többi eladósodott birka, akit le lehet venni a lábáról fél órára.

Nagyon alacsony intelligencia szint már az, amikor az ilyen emberek nem látják az összefüggést, és hogy mi folyik itt.

Csak sír másnaptól, hogy nincs pénze, nem tud az iskolakezdésre cipőt venni a gyereknek, nem tudja kifizetni a villanyszámlát, vagy a hónapból 2 hetet vegetál..

2023. aug. 18. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!