Rühellem.
A macskàk nem szeretik, én se szeretem, getzihangos és csak a milliók puffogtatàsa megy.
Nem. Nagyon környezetkárosító, és rengeteg állat pusztul el miatta. Pedig ahol kicsit használják az eszüket, már rég megoldották ezt környezet és állatvilág kímélő módon. Csak itt (is) ez senkit se érdekel, mert nincs annyi esze, hogy felfogja. Szánalom.
Erre van 10 milliárd, de a testvéremnek hónapokat kell várnia egy vizsgálatra. A szomszédom márciusban tudta meg, hogy rákos, de majd csak szemptemberben jut a műtőbe..sorolhatnám hova kellene a pénz.
Tudom, a fiatalokat ez nem érdekli, buli, sőt sokakat nem érdekli, egészen addig amíg meg nem tapasztalja, hogy beteg és nem jut időben ellátáshoz, hogy rájön, sosem lesz lakása, vándorol albérletből albérletbe, nevel három gyereket, és sosem fog annyit keresni, hogy vegyen. Max hatalmas kölcsönökbe veri magát, amivel egész életére eladósodik. Persze csak amíg tud dolgozni. Utána már nagy a gáz, ha nincs aki ellássa, eltartsa.
Vagy marad apu, anyu nyakán. És akkor kéthavonta le tudja cserélni a telefonját is talán.
Egzisztenia itt: Csak aki gazdag.
A többi eladósodott birka, akit le lehet venni a lábáról fél órára.
Nagyon alacsony intelligencia szint már az, amikor az ilyen emberek nem látják az összefüggést, és hogy mi folyik itt.
Csak sír másnaptól, hogy nincs pénze, nem tud az iskolakezdésre cipőt venni a gyereknek, nem tudja kifizetni a villanyszámlát, vagy a hónapból 2 hetet vegetál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!