21/48 anonim válasza:
Fuuu én nagyon imádom a tűzijátékot és várom ezt is.
Holnap este én már sátort verek a környéken, hogy fixen enyém legyen a legjobb hely.
22/48 anonim válasza:
NEM.
Undorító fidesz propagandává alakították. Nem nézem meg, nem olvasok rólla, figyelembe sem veszem.
24/48 anonim válasza:
Nem. Sosem értettem, mitől olyan fene nagy dolog a tűzijáték. Drága és hangos. Inkább elmegyek az erdőbe a családdal. Csend van, jó levegő, mozgunk.
25/48 anonim válasza:
Én várom. Mostanába gyakran kritizálják az augusztus 20-i tűzijátékot, de én nem értem mi a probléma vele. Szerintem ezzel Magyarországot ünnepeljük és tiszteljük meg. Ennek az árától sokkal több pénz el van költve felesleges dolgokra. Ennyit szerintem megérdemel egy ország. Nyilván nincs minden országban stabilan évente egy tűzijáték, de attól még Magyarországon miért ne legyen? Jó ez a hagyomány.
26/48 anonim válasza:
Szerintem egy több mint 1000 éves keresztény bástyaként fontos szerepet játszó nemzetállam születésnapja megérdemel egy ilyen méltó ünnepséget, mint aminek a tűzijáték is része. Én szeretem 😇
27/48 anonim válasza:
várom! pirotechnikus vagyok, jól fizet!
28/48 anonim válasza:
A tavalyi választáson súlyos vereséget szenvedő liberálisok kedvéért, hogy kicsit haragítsuk őket, még elénekeljük azt a dalt is, hogy: Felkelt a napunk, Orbán a mi Urunk, árad a kegyelem fénye ránk, hálás a szívünk, zengjen az örömünk, szép Magyarország édes hazánk.
29/48 anonim válasza:
#26 vagyok. Nem tudom, mivel érdemeltem ki a lepontozást, hiszen Magyarország évezredes keresztény méltósága a nem jobboldali érzelműeknek is érték kellene legyen. Más kérdés, ez hogyan valósul meg... :(
30/48 anonim válasza:
Nekik a pedofília az érték, meg az idegenszívűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!