Hogy vennétek ha a munkahely miatt a feleséggel 4 éve nem tudtatok volna együtt nyaralni?
Külön helyen melózunk és mindkettőnknek olyan pechje van hogy egyikünk helye se veszi figyelembe a nyári szabis kérésünk idejét. Vagyis kérhetünk szabit 2 hetet meg is kapjuk-akkor amikor a cégnek jó.
eredmény? hiába kapunk 2-2 hét szabit, ha az nem esik egybe...
4 éve úszik el emiatt a közös nyaralás.
Mit lehet erre mondani? Semmit? Ez van, lehet menni új helyre ha nem oké?
". Ti hagyjátok."
És mit tegyünk? Na mégis.
Menjetek másik helyre dolgozni. Tudom, tudom, máshol sem jobb, imádjuk ezt a mantrát. De inkább úgy kellene élni, hogy máshol is van ilyen szar. Ugye, hogy egyből más a perspektíva? Mert így megadod a lehetőseget, hogy máshol jobb legyen bármi is. Nem is a pénz, nem is a távolság, munkaidő stb. De lehet pont a szabadság lesz úgy, ahogy neketek jó.
De persze ezt egy tanult tehetetlen nem fogja megérteni. Sorry.
"De persze ezt egy tanult tehetetlen nem fogja megérteni. Sorry."
Megkérlek, magyarázd el ha ezt egy "tanult tehetetlen" úgyse fogja megérteni, akkor MI A KÉKERES LÓF--szért kezded el magyarázni?
Elárulod?
Hát úgyse érti meg-magad írod...
Na?
Ha magadra vetted a tanult tehetetlent, azzal neked van dolgod. Hogy miért vetted magadra. Én reméltem, hogy nem vagy az.
Bízom az emberek nagy részében, hogy remélem megértik.
Én 2017-ben voltam utoljára nyaralni, még gyerekként :'D
Bár legalább vigasztal a tudat, hogy teljesen felesleges is lenne elutaznom bárhová, mert sem párom, sem barátaim nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!