Miért van az, hogy egyes pasik mikor hozzászólnak egy nőhöz, hozzáérnek, megérintik helyeken?
Munkahelyen, ráadásul olyanoktól (is), akiket alig ismerek, vagy látásból, nem is dolgozom vele, nem ismerem, nem köszönök.
Persze ha köszön visszaköszönök, nem vagyok bunkó vagy udvariatlan.
De van olyan is, hogy leáll némelyik beszélgetni, kérdéseket tesz fel (semleges témában), udvariasságból válaszolok, aztán elmondom normálisan, vissza kell mennem dolgozni.
És előfordult már, vagy köszönés közben, vagy mikor elköszöntünk beszélgetés közben, hozzáért a vállamhoz, karomhoz, vagy egy pillanatra vagy simogatta is.
Ezt rohadtul utálom amúgy.
Nem szeretem, ha számomra idegen pasik hozzám érnek, pláne így.
Bár legalább nem a lábam vagy fenekem fogta meg.
És jellemzően idősebb, 30 vagy 40, akár 50 körüli csávók.
És se vagyok olyan fiatal, de fiatalos vagyok.
És nem flörtölök velük, nem is mosolygok rájuk, távolságtartó vagyok.
Ha a kedvesem ér hozzám, az más.
De idegen pasiktól nem szeretem.
Én nem is szoktam más pasikhoz hozzáérni.
Csak nem értem, egyes pasik egy általuk alig ismert nőt miért fogdosnak?
Ha nem is intim helyen.
Mire jó ez nekik?
Veletlen.
Volt mar hogy szeken ult a no, en meg pincerent a szoknya ala nyultam az atloban levo asztali tanyer helyett. Megesik. Meg is nyaltam azt a ket ujjam. Hogy mondjam. Ki kene rugni a chef-t es noket felvenni.
Jó, lehet nem mindenki ugyanazon számdékból, valakinél szokás, valakinél nem jelent semmit.....
Ahogy mondtam, én nem vagyok érintgetős típus.
De amikor egy öreg (vagy öregnek kinéző) őszes hajú őszes szakállas csávó érintget fiatal lányokat, enyhén szólva félreérthető. Arra enged következtetni, hogy az illető gerjed, így éli ki magát.
Egy nőismerősöm is mondta, mikor 17 éves volt, utálta hogy 30 körüli csávók érintgetik a vállát, karját, meg simogatják (vajon miért tették?).
És nemcsak (vagy nem azon) van a hangsúly hogy néznek ki a csávók meg mennyi idősek, engem egy pasi se fogdosson, hacsak nem a párom az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!