Mennyire igaz az, hogy a nok egymassal kegyetlenebbek/aljasabbak mint a ferfiak egymassal?
Sok nő ösztönösen gyűlöli a másikat, gyakran irígységből, mert riválist lát benne. Akit bármi áron le kell győznie, és hát igazi szociopata módon tesz is róla, még ha a másiknak semmi baja is vele eleinte, sőt ő is jópofizik vele aztán hátulról támadja ahol csak teheti.
Ami nekem manapság furább és intőbb jel, hogy sok nő ezt a fajta sötét és bármi áron bármit megtehetek ellene féle gyűlöletet a férfiak ellen is felhasználja. Visszaélve azzal is, hogy férfiaknál alapszabály hogy a gyengébbet nem bántjuk, nőket meg főleg nem. Ráadásul aljas módon sokszor nem is nyíltan teszik ezeket a dolgokat, amivel a férfiak még kevésbé tudnak mit kezdeni, csupán elszenvedni a következményeit.
Ha már nemek közti egyenlőségről van szó, szerintem pár időben lekevert, hatalmas pofon észhez térítette volna a legaljasabb és leginkább gonosz nőnemű egyedeket. És akkor gát lett volna szabva nekik is még időben, nem fajul el a történet oda, hogy a teljes sérthetetlenségük tudatában tesznek tönkre bárkit és bármit maguk körül, a saját aktuális kedvük, hangulatok és hitük szeszélye alapján.
26
Én pont ezért kötöttem annak idején szövetséget a nővéremmel, ha őt basztatná egy pasi megvédem, ha engem egy csaj akkor ő véd meg engem. Így nekem nem kell nőkkel viaskodnom, és nincs az hogy pasi üt meg nőt:)
Ahol én dolgoztam, ott is állandóan a nők fúrták egymást. A fiatal az öreget azért mert öreg, az öreg a fiatalt azért mert fiatal, a szingli az anyukát azért mert neki már van gyereke, az anyuka a szinglit mert ő még kiélheti magát és így tovább, erre meg még rátett egy lapáttal az is, hogy a felettesük is nő volt és sokszor ő is beszállt a passzív-aggresszív sárdobálásba. Irodai munka volt, nem valami általános iskolát sem igénylő közmunka.
Ennek a viselkedésnek az abszolút radikális formája a "megvádolom a pasast szexuális zaklatással, hiába nem történt semmi és nem tudom bizonyítani" hozzáállás, ami miatt én azon a véleményen vagyok, hogy a hamis tanúskodásért is járjon 2-3 év börtön. Az ilyen ostoba pcsák miatt egyre több az olyan ember, aki a tényleges szexuális zaklatásokat sem veszi már komolyan.
Ahol gyakorlatot csináltam a képzésemhez, ott több gyakornok is volt, sok beosztottnak volt egy gyakornoka. És saját magamon tapasztaltam meg, hogy ha a másik női dolgozónak az én "felettesem" (aki szintén nő volt) nem volt szimpatikus, vagy valamiért ősrivális volt, akkor ha nézeteltérések voltak, azt nem vele beszélték volna meg, hanem rajtam töltötték ki a feszkót, hogy én milyen trehány xar vagyok, nem csoda, hogy XY-hoz osztottak be (akivel bajuk volt), de ha ő megjelent, akkor ment a jópofiskodás. Na ezt én férfiaknál eddig soha nem tapasztaltam. Ha nekik valami bajuk volt a másikkal, akkor rögtön nyílt konfrontáció volt, és megbeszélték vagy max elküldték egymást melegebb helyre, de sose másokon töltötték ki a haragot.
Nem általánosítok, mert tudom, hogy vannak normális női dolgozók is. Van pár nő ismerősöm, ők sosem viselkedtek így, és érdekes módon egytől eegyig mind azt mondja, hogy sokkal jobb férfiakkal együtt dolgozni, mint nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!