Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire igaz az, hogy a nok...

Mennyire igaz az, hogy a nok egymassal kegyetlenebbek/aljasabbak mint a ferfiak egymassal?

Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 10:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
A nők fizikai terroristák. Egyfajta hatalmi harc van köztük.
2023. aug. 16. 12:00
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem a nemektől függ, hogy ki milyen jellem. Ez csak egy undorító általánosítás.
2023. aug. 16. 12:01
 13/29 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes, férfiaknál mégsem látok annyi gonoszságot egymás között mint a nőknél. A nők olyanok, mintha minden és mindenki az ellenségük lenne, semmi se jó nekik.
2023. aug. 16. 12:06
 14/29 anonim ***** válasza:
36%
Nincs nő, nincs sírás, ahogy Bob Marley és Sub Bass Monster megénekelte!
2023. aug. 16. 12:08
 15/29 anonim ***** válasza:
31%
Pont nálunk történt nemrég egy ilyen, engem is meglepedt és csak úgy a semmiből.
2023. aug. 16. 12:11
 16/29 anonim ***** válasza:
16%
Ritka az, amikor nyílt hadszíntérré válik a cicaharc, de egy férfi számára ez szemet gyönyörködtető! 😃
2023. aug. 16. 12:22
 17/29 anonim ***** válasza:
42%

Valahol logikus ez az egész. A nők alapból egymás riválisai, és főleg mostanában, de egyre több nő túlzottan felülértékeli önmagát. Részben a közösségi oldalak lehet ennek a felelőse, a millió lájkolgatással, amiből téves következtetést vonnak le a saját értékességük kapcsán. A túlzott felülértékelésre a legjobb példa, amikor sorra olyan pasikkal jönnek össze, érzik magukat egyenrangúnak vele, akiknek ő a legjobb esetben is csak egy alkalmi ürítést ér meg. De ennyire nem érzik az egyensúlyt és realitást mégse. Vagy épp sokan felcsináltatják magukat ilyennel, hogy majd biztos érte megváltozik és példás apuka lesz (nem). Szóval ez a túlzott egotuning jelenség egyre inkább növekszik, az egyedülálló anyák száma a legjobb indikátora, ami jelzi ennek a megállapításnak a realitását is.

Szóval adott ez az egymás közötti állandó rivalizálás, és a sokaknál irreálisan magukat felértékelő, egoista hozzáállás. Ehhez adjuk még hozzá, hogy nőknél az indirekt, passzív agresszív, pszichológiai hadviselés a menő, mivel a nőket úgy nevelik többnyire, hogy nem verekednek. Viszont ez a 3 tényező így már halálosan toxikus elegyet hoz létre. Folyamatos lesz a furkálás, egymás alá tevés, sunyi passzív agresszív játszmázás, sokszor nyíltan letagadva és ezzel is a másikat próbálva hülyének kihozni.

Illetve sok nő nem érzi a tettei súlyát, egyszerűen úgy nő fel a jelenlegi világban hogy ő különleges, ő hercegnő, már otthon elcseszik ezt neki, aztán a sok gyenge, pincsi talpnyaló csak megerősíti ebben sajnos. És gyakorlatilag megszokja hogy mindent megtehet, mindenki érte van stb. Ez jó alap a nárcisztikus viselkedéshez, ami hozzásegíti hogy gyakorlatilag bármire feljogosítva érezhesse magát ha vélt vagy valós problémája van valakivel, a legaljasabb, legembertelenebb eszközöket is bevesse a másik elpusztítására. Mindezt úgy hogy a szemébe mosolyog, de valójában érződik hogy ott helyben átharapná a torkát, és a háta mögött tényleg szó szerint mindent megtesz a rivális vagy "ellenfél" elpusztításáért cserébe.

Borzalmas közeget hoz létre ez az egész, én se szívesen dolgoznék olyan helyen, ahol ilyen nők vannak többségben. De még egy is sok belőle, megmérgezi az egész munkahely hangulatát! Nem is értem emberek hogy képesek ebben élni, hogy minden napjuk ezzel telik.

2023. aug. 16. 16:20
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
Hát én két nővel dolgoztam együtt, sajnos egy követ fújtak, olyanok voltak mint két náci tiszt. Engem is próbáltak rávenni az elveimmel ellentétes viselkedésre, amik alapvetően humánusak. De én nem fogok balhét generálni csak azért, mert ez a két némber azt mondta. Természetesen egyre jobban bevadultak, végül elérték hogy elegem legyen belőlük és nyugodt szívvel távoztam a cégtől, csak a közeget sajnáltam akik alapvetően szerettek.
2023. aug. 16. 17:49
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ugyan nem a riválisaim a nők, mièrt lennènek azok?

Nők 70%-a, fèrfiak 50%-a pletykás szarkeverő, ezèrt is dolgozok egyedül.

2023. aug. 16. 17:51
 20/29 anonim ***** válasza:
19%
állandó rivalizálás = hatalmi harc
2023. aug. 16. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!