Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire igaz az, hogy a nok...

Mennyire igaz az, hogy a nok egymassal kegyetlenebbek/aljasabbak mint a ferfiak egymassal?

Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 10:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
70%
Én azt tapasztalom (főleg a munkahelyen), hogy van benne igazság.
2023. aug. 16. 10:50
 2/29 anonim ***** válasza:
58%
Az egyik reggeli műsorvezetős Mariann például elkezdte élő adásban cinkelni Ágnes nevű kolléganőjét, pedig elvileg "barinők", kollégák és bizonyos értelemben üzlettársak. Ágnesnek ez nem biztos hogy lejött, bár szerintem valamennyire igen. Elég mocskos húzás tőle, főleg élő adásban. Érezni a finom rivalizálást kettőjük között, főleg a szőke irigykedik szakmabéli nőtársára.
2023. aug. 16. 10:52
 3/29 anonim ***** válasza:
53%
Hát nem tudom. Amikor arról van hír hogy férfit ért nemi erőszak, családon belüli erőszak, akkor mindig férfi kommentelők hordják el mindennek…
2023. aug. 16. 10:56
 4/29 anonim ***** válasza:
57%
A nőknél az nemcsak az egymással, hanem a férfiakkal kapcsolatos viszonyára, tehát általánosságban is jellemzőbb. Haragtartóbbak, alattomosabbak. Egy nálam idősebb munkahelyi kollégám kérdezte egyszer, hogy ki a főnököm. Mondtam, hogy x-né, meg y-né stb. Erre azt mondta: vigyázz, olyanok, mint az áspiskígyó ! Aztán a gyakorlatban kiderült, hogy tökéletesen igaza volt.
2023. aug. 16. 11:07
 5/29 anonim ***** válasza:
32%
Félek a nőktől, nem szívesen dolgozok velük, tisztelet a kivételnek. (egy férfi)
2023. aug. 16. 11:09
 6/29 anonim ***** válasza:
47%

Igaz amit írsz, ez jellemzőbb. Láthatod, hogy nők is egyetértenek a dologgal.

#4: Ez egyébként nem igaz. Mindkét oldalról jön a savazás. Sőt, egyszer egy zárt csoportban kirakták az ikeás szexuális zaklatós reklámot és rengeteg nő azt állította, hogy férfiakat nem ér úgysem szexuális zaklatás. Ha meg ér, akkor papucsok.

2023. aug. 16. 11:10
 7/29 anonim ***** válasza:
24%

Amiket én láttam ott igaz, pl mikor valami forró serpenyővel ütötte a nő a párját, azon is pasik szórakoztak nagyon jókat. :(

Mikor tanárnő molesztálja a diákját, akkor is férfiak irogatják inkább hogy biztos meleg, ők bezzeg örültek volna ilyennek.

Kár engem lepontozni, ez szerintem is szörnyű, nem én tehetek róla..

2023. aug. 16. 11:26
 8/29 anonim ***** válasza:
63%

"Mikor tanárnő molesztálja a diákját, akkor is férfiak írogatják inkább hogy biztos meleg, ők bezzeg örültek volna ilyennek."

Ezt valahogy sejtettem. 🤣🤣🤣

2023. aug. 16. 11:36
 9/29 anonim ***** válasza:
49%

A pasik el tudják ütni poénnal vagy verekedéssel.

A nők titkolóznak, áskálódnak, bemerevednek.

2023. aug. 16. 11:38
 10/29 anonim ***** válasza:
80%

"Mikor tanárnő molesztálja a diákját, akkor is férfiak irogatják inkább hogy biztos meleg, ők bezzeg örültek volna ilyennek."

Jaj, az ilyen csak fax-al gondolkodni tudo majmoktol en hanyni tudnek. Mondom ezt ferfikent.

2023. aug. 16. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!