Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok miért akartok cserélni...

Lányok miért akartok cserélni a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Sok nő jelent itt ki olyat hogy a férfiaknak könnyebb, kevesebb feléjük az elvárás, nőnek lenni tragikus stb. Nem értek egyet. Nektek még edzőterembe se kell mennetek hetente többször hogy formásak legyetek. Elég csak helyesen táplálkoznotok.

2023. aug. 15. 21:03
1 2 3 4 5 6
 41/53 Metionin ***** válasza:
100%

40. Nem magamra gondoltam, azért írtam, hogy sarkítva. Én kifejezetten szerencsés vagyok, mert viszonylag keveset szarakodok ilyesmivel, nem csinálok frizurát, 10 perc alatt kész a sminkem és az összes ruhám fekete, szóval csak kiveszek valamit a szekrényből. De ismerek sok nőt, akiknek ez sok idejét veszi el, mert pl. 3 naponta mindent szőrtelenítenek, vagy naponta kell a hajukat mosni, formázni, mert olyan típusúak.

Amúgy odaadnám a hajam ha nem kellene menstruálnom és nem eshetnék teherbe. Férfiaknál ki nem szarja le, mindenki tud a férfias kopaszodásról.

2023. aug. 16. 17:02
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kopaszság szerintem tök szexi tud lenni, nem értem a gyakorin miért van ekkora problémának beállítva.
2023. aug. 16. 17:04
 43/53 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik ha kopaszodok. Igaz ha nullásra lenyírja az ember akkor nem feltűnő annyira, de így nincs hogy na most olyan kedve van az embernek hogy kicsit megnövesztené. Szülni nem kell minden héten, menstruálni pedig nem probléma, és nem fájdalmas a legtöbb nőnek. Van tabletta ami ezt orvosolja.
2023. aug. 16. 17:22
 44/53 Metionin ***** válasza:
100%
43. Ja te biztos tudod, milyen menstruálni, szülni pláne. Sajnos sokaknak fájdalmas a havi, az orvosok általában szarnak rá, nekem a 10 mondta, hogy lehet endometriózis. Tünetileg lehet kezelni azzal, hogy egész életemben fogamzásgátlót szedek vagy megműttetem de a gyereket akarókat veszik előre és sajnos idővel a probléma visszatér. Na én ezzel szívok, más meg mással. Összegezve inkább lennék egy kopasz férfi, mint egy endós nő.
2023. aug. 16. 18:02
 45/53 A kérdező kommentje:

Inkább lennél halott katona akit háborúra kényszerítettek mint endós nő? Bárhol kitör a háború a férfiakat kötelezik rá, nem a nőket. Biztos erre is irigyek vagytok.

[link]

2023. aug. 16. 18:15
 46/53 anonim ***** válasza:
69%
Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a férfiaknak mindig is nehezebb volt a sorsa, a világ folyásának a terhe mindig az ő vállukat nyomta. Női szereplők is vannak, de nem mindenki él közülük nehéz sorsot. Egy neves magyar pszichológus szerint támadva is vannak, pszichikailag is célba vették őket és próbálják ezt elfogadtatni össztársadalmi szinten. Szóval nehéz a férfiaknak élni manapság.
2023. aug. 16. 18:22
 47/53 Metionin ***** válasza:
100%
45. Egy háborúban meghalhatok nőként is, ha rám robbantják a házat. Már gyerekként is azt mondtam, hogy az egyetlen ami jó a lány létben, hogy nem kell elmennem katonának, csak aztán meg is szüntették. Egy háborúban mindegy lenne, vagy menekülnék vagy szívnék férfiként is meg nőként is. A háború amúgy sem 100% valószínűségű az életemben, a női szerveimmel meg pusztán azért szopok 40+ évig, mert élek.
2023. aug. 16. 18:29
 48/53 A kérdező kommentje:
Részt se mernél venni a háborúban. A legtöbb nő imád nő lenni, és nem szenved. Csak ilyenkor tragikus a női lét mikor ész érvekkel, és bizonyítékokkal alá van támasztva hogy lazább mint férfinak lenni.
2023. aug. 16. 18:36
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Én külsősként észrevettem hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, akkor is, ha alaptalan. Fognak egy nagyítót és felnagyítják. Látok egy férfit aki végigszívja az életét, és látok egy nőt aki ennek a negyedét (csak egy példa), de a negyedéért meg akar halni, olyan alacsonyan van az ingerküszöb. Ki milyen életszínvonalhoz szokott hozzá ugye.
2023. aug. 16. 18:41
 50/53 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék, nőnek lenni a legjobb.
2023. aug. 16. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!