Nők általánosságban véve elégedetlenek a férfiakkal?
Figyelt kérdés
Ebbe beleértve a férfiak külső, belső tulajdonságait, viselkedését, jellemét stb.
Szóval mindent összevetve mi a válasz:
2022. okt. 1. 10:52
A kérdező szavazást indított:
elégedett
elégedetlen
egyéb, írd le
27 szavazat
1/17 anonim válasza:
Szerintem a nők egy része azért elégedetlen mert sok férfi egy fasz, átbaszik a nővel és otthagyja és ezért sok nő elégedetlen de ugyan ez igaz azért fordítva is
2/17 anonim válasza:
A nők többsége , szinte mindennel elégedetlen. Ez főleg erre a századra igaz. Az okát nem tudom.
3/17 anonim válasza:
2: Túl jó dolguk van. Régen egy halom gyerek és a sok házimunka mellett nem értek rá elégedetlenkedni, tették a dolgukat. És a feminizmus öntudatossá tette őket.
4/17 anonim válasza:
Bocs, de pasasként az elégedetlent nyomtam be.
Amiket csak pl a médiából olvasok, látok, nagyon erre következtet.
Ez van csajok, kihalunk szép lassan.
De végül is evvel ez a cél, nem igaz?
5/17 anonim válasza:
3-as, lehet elégedetlenkedni nem volt idejük, de robot üzemmódban boldogok sem voltak az fix!
7/17 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Mert mi a boldogság? Mitől boldog egy mai ember? Érdekes, a mai kényelmes világban rengetek depis van. Miért is?
8/17 anonim válasza:
Szerintem a mai magyar férfiakban nincsen semmi férfias. Jellemtelen, sunyi kis f4szok. Pletykásak, hátba támadósak, hisztisek. Gyengék. Egy 10 kilós macskaalmot nem tudnak felemelni úgy hogy ne szakadnának bele. Külsőre is, sokuknak nagyobb csöcsük van mint egy nőnek. Hormonzavarosak.
Nem értenek a ház körül se semmihez.
9/17 anonim válasza:
7-es vagyok. Folytatom. Gondolom 5-ös neked is voltak , vannak nagymamáid. Nekem az egyik nagyim 9 gyereket szült. 88 évesen halt meg. Tehát felnőttként is ismertem. Sosem láttam sírni, elégedetlenkedni. Aput is kérdeztem, hogy a mama mindig ilyen volt. Igennel válaszolt. Nem 1000db táskája, 1000 pár cipője stb...s boldog volt. Anyukám anyja is boldog volt mindig. Neki csak két családja volt. Neki sem volt három szekrényre való "felesleges" cucca, s mégsem mondta , hogy nincs mit felvennem stb... Ezt azért írom, mert a lányom, / 28 éves /, totál mai nő. Elégedetlen , szinte mindennel. Pedig annyi "kacatja " van. Gyerek nincs. Nem is nagyon akar. Mégsem olyan mint a mamáim, anyósom volt. Hozzánk, s hozzájuk képest, 1000 szer több helyen volt. S mégis... Ezért írtam, hogy az okát nem tudom. Mi tenné a mai generációt boldoggá? Titok számomra.
10/17 anonim válasza:
8: Talán akkor a nőknek túl kicsi a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!