Általánosságban kedves vagy inkább nyers/bunkó szoktál lenni az emberekkel?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 10:00
1/16 anonim válasza:
Alapból normális szoktam lenni.Ha bunkóságot veszek észre akkor lesz@rom az illetőt és nem pazarlok rá energiát,még annyit sem hogy visszabunkózzak:)
Nincs már ehhez türelmem.
2/16 anonim válasza:
Először megpróbálok mindenkihez kedvesen viszonyulni.
Amikor azt veszem észre valakin, hogy nem ért a szép szóból, akkor időnként átváltok a "határozottabb" megnyilvánulásra. 😉
3/16 anonim válasza:
Oltári bunkó paraszt vagyok , általában,na jó majdnem mindig .
5/16 anonim válasza:
Általában normális vagyok az emberekkel.
De nagyon kedvesből olyan bunkó tudok lenni pár másodperc alatt, ha sikerül felbasznia, hogy egy életre megjegyzi.
6/16 anonim válasza:
Alapesetben mindenkivel kedves vagyok és legtöbbször ugyanezt kapom vissza.
Viszont ha valaki bunkó velem, akkor én is tudok keresetlen stílusban szólni hozzá, és akkor már nem érdekel, hogyha fönnakad rajta.
7/16 anonim válasza:
Mindig kedves. Ha bunkó az illető, akkor meg feltűnően kedves, és azt nem tudja hova tenni, összezavarodik.
8/16 anonim válasza:
Alapjáraton kedves és tisztelettudó vagyok, amint valaki bunkó mód viselkedik velem, visszább veszek a kedvességből, de még akkor sem vagyok csőbunkó. Szimplán nyersebben fogalmazok, az ő stílusát nem átvéve.
9/16 A kérdező kommentje:
7: Ez jó taktika!
2022. szept. 1. 10:32
10/16 anonim válasza:
Teljes mértékben attól függ, az illető hogy viselkedik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!