4/18 anonim válasza:
A szép lányok azok nagyon. Nem tudom mi lenne ha egy csúnya baleset érné őket és nem is lennének annyira szépek. Akkor mire tennék az agyukat?
5/18 anonim válasza:
4, jaj már! múltkor egy szép lány ment előttem a pályaudvaron Budapesten, aztán egy vadidegen pasi eléugrott és tök bunkó és undorító stílusban kezdett neki "udvarolni", mint valami neandervölgyi. Előtte 5 perccel láttam, ahogy egy szintén szép lányra rámászik egy vadidegen pasi csak úgy, majd egy másik lány után kiabálta undorító stílusban, hogy ő is milyen dögös. Akkor már említsük meg ezeket a primitív embereket is, jó? ;)
6/18 anonim válasza:
Nem, akkor nem élnének ennyien együtt.
8/18 anonim válasza:
Az emberek általánosságban önzőek, amiből rengeteg rosszindulat születhet.
9/18 anonim válasza:
Senki sem születik gonosznak. A világ hatásai teszik azzá az embert. Leginkább azok lesznek gonoszak, rosszindulatúak, akik nem tudnak megbékélni a világgal és önmagukkal. Esetleg valamit palástolni akarnak ezzel. Sajnos gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!