Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek általánosságban...

Az emberek általánosságban rosszindulatúak, gonoszak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem kifejezetten sok energia rosszindulatúnak és gonosznak lenni. Én rettenetesen türelmetlen és leszarom ember vagyok, semmiképp sem egy követendő példa, de még én is úgy gondolom, hogy rettenet fárasztó lehet azt figyelgetni, hogy kivel hogyan basszak ki és ki mit csinál, amivel vissza lehet élni.

Tapasztalataim alapján a legtöbb ember még ha nem is kedvel, inkább leszarja a dolgot. Nem ér neki extra lépéseket engem vagy mást utálni. Az unatkozókkal más a helyzet...

2022. aug. 23. 02:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rejtetten azok. Van egy kedves ismerősöm által megjegyzett idézet, ami sokmindent elmond:

"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan." (Gárdonyi Géza)

2022. aug. 23. 06:12
 13/18 anonim ***** válasza:
14%
Nem azok, csak önzők. Te is, meg én is. Minden ember elsősorban a maga érdekeit nézi, esetleg a gyerekéét, és mivel ez másoknak gyakran okoz érdeksérelmet, könnyű ráhúzni a másikra, hogy gonosz. Pedig a maga szempontjából nem az, legfeljebb a tiedből.
2022. aug. 23. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem, de pl. a 6-os válaszoló az.
2022. aug. 23. 08:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy viselkedtem veled, ahogyan te velem. Szóval ha gonosz lennék, annak biztosra veheted, hogy oka van.
2022. aug. 23. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Igen, azok.
2022. aug. 23. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:
3%

Igen, főleg a férfiak. Főleg azért, mert sok megpróbálja eljátszani a hőst, miközben csak dugni akar, és ha te rájössz erre, akkor elhordanak mindennek.

Ez a valóság.

2022. aug. 23. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
5%
Fingottam.
2022. aug. 24. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!