Szerintem kifejezetten sok energia rosszindulatúnak és gonosznak lenni. Én rettenetesen türelmetlen és leszarom ember vagyok, semmiképp sem egy követendő példa, de még én is úgy gondolom, hogy rettenet fárasztó lehet azt figyelgetni, hogy kivel hogyan basszak ki és ki mit csinál, amivel vissza lehet élni.
Tapasztalataim alapján a legtöbb ember még ha nem is kedvel, inkább leszarja a dolgot. Nem ér neki extra lépéseket engem vagy mást utálni. Az unatkozókkal más a helyzet...
Rejtetten azok. Van egy kedves ismerősöm által megjegyzett idézet, ami sokmindent elmond:
"Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan." (Gárdonyi Géza)
Igen, főleg a férfiak. Főleg azért, mert sok megpróbálja eljátszani a hőst, miközben csak dugni akar, és ha te rájössz erre, akkor elhordanak mindennek.
Ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!