Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők általánosságban véve...

Nők általánosságban véve elégedetlenek a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Ebbe beleértve a férfiak külső, belső tulajdonságait, viselkedését, jellemét stb.

Szóval mindent összevetve mi a válasz:

2022. okt. 1. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
"Gyengék. Egy 10 kilós macskaalmot nem tudnak felemelni úgy hogy ne szakadnának bele. Külsőre is, sokuknak nagyobb csöcsük van mint egy nőnek. Hormonzavarosak." Ez a mai lányokra is igaz. Egy tojást nem tudnak megfőzni.
2022. okt. 1. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

7-es, lehet akkor is voltak, csak akkor senki nem beszélt semmiről.

Én most csak azt írtam, hogy kétlem, hogy a napi 10 gyerek nevelése, meg a rakatnyi házimunka, apuka reggeltől estig dolgozása, aztán este apuka seggnyalása az olyan boldoggá tehette őket, mert ugyebár akkor a nő kb. csak “szolga” volt.

Nem mondom még azt sem, hogy a mai nők jobbak, mint a mai férfiak. Ahogy írták, igen a nők elégedetlenek, aláírom.

Viszont sok “férfi” sem már az az igazi férfi. Nagy részének egy bútor összeszerelése útmutatóval sem megy, amihez nagy tudomány nem kell. De a “nők” nagy része is el van kényelmesedve, főzést stb. terén.

Ez pedig csak egyre rosszabb lesz, TISZTELET A KIVÉTELNEK, akik nyitottak, talpraesettek és érdeklődőek!!

2022. okt. 1. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 12-es. Viszont ezta generációt mi neveltük ilyenné.Ezen sokat szoktam így ősz fejjel gondolkodni.
2022. okt. 1. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

Azt írják a magyar férfiakban nincs férfiasság.

Miért???

A magyar nőkben van minimális nőiesség?

Szerintem a magyar nők inkább fogják be a pofájukat, mert ha kettőnél több embernek tetszenek, akkor képtelenek hűségesek maradni! Szóval no comment…

2022. okt. 1. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
A nők általánosságban véve azt sem tudják,mit akarnak.A férfit könnyű szapulni,mert akkor egy kis időre nem érzik magukat szerencsétlennek.Nézd meg a szavazást kérdező,és,hogy ehhez képest,hány értelmes,kifejtett választ láttál itt nőktől,hogy mi a bajuk a férfiakkal.Hát persze,megjelölni a középső opciót,ez a legkönnyebb.
2022. okt. 1. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem is elégedetlenek, volt olyan aki azt mondta azért nem akar összejönni velem, mert "nem tudok normálisan felöltözni", magyarul sosem hordok márkás/divatos ruhákat, meg nincs nike cipőm.

egyik barátnőm azért szakított velem, mert konfliktusa volt az exbarátjával és azt várta volna tőlem, hogy ugorjak neki az exének és (védjem meg) én meg arcon röhögtem, nem is bánom, hogy szakítottunk.

szóval igen, a nők általában elégedetlenek a férfiakkal, de ez nem feltétlen a férfiak hibája, inkább a nők vannak eltájolódva

2022. okt. 1. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A nők sme homogén halmaz, a férfiak sem.

Én a magam részéről tudok nyilatkozni - nem vagyok általánosságban elégedetlen a férfiakkal, mert van köztük sok normális, kedves, férfias férfi is. Meg vannak, akik nem szimpatikusak, ill. akik sztem személyiségre merő borzalmak.

2022. okt. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!