Némelyik lány/ nő miért beszél kényes hangon a férfiakkal?
Figyelt kérdés
Sokszor, pl boltban, vagy a munkám során, mikor velem beszél, akkor ilyen kedves hangon teszi, de amúgy nem így szokott beszélni. Múltkor egyik csaj, aki ilyen kényes hangon beszélt, mikor odajött a kolégája, ahhoz tök normális/ mélyebb hangon.🤷♂️
A húgom is ezt csinálja, alapból tök repedtfazék hangja van, de mikor egy imeretlen csávóhoz beszélt, akkor teljesen más, sokkal kényesebb hangon beszélt.
2022. aug. 24. 20:15
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy tetszel neki. Vagy szégyellős. Azt vettem észre hogy idegenekkel én is más hangnemben beszélek mint ismerősökkel.
2/10 anonim válasza:
Bájosnak akarnak tűnni ezzel. Sokszor bejön .
3/10 anonim válasza:
Én akkor szoktam, mikor zavarban vagyok. Főleg új emberekkel szemben egy fél oktávval magasabb hangot ütök meg. Nagyon cikinek érzem, de nem tudok vele mit tenni.
Egy baráttal már tudok gorilla hangon röhögni, mással még tapogatom azokat a bizonyos határokat. :D
4/10 anonim válasza:
Azért, amiért bárki más, hangulattól, helyzettől függően máshogy beszél.
6/10 anonim válasza:
ilyenkor a nuni jelet küld az agyba
7/10 anonim válasza:
Érdekes, én is elkezdek nyávogni bizonyos férfiak társaságába.
8/10 anonim válasza:
Ők az NPC-k. Mindenhol ott vannak.
9/10 anonim válasza:
Öt forintot nem ér a bundájuk! Nagy női emancipáció. Kerék se lenne feltalálva ha rajtuk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!