Más is szokott ilyet érezni vagy én vagyok kényes?
Az a helyzet, hogy nyaralni voltunk egy panzióban, nem volt egy nagy szám, elég régi építésű volt
Sajnos undorodom az idegen ágytól, ágyneműtől, főként a zuhanyzótól vagy kádtól. Nem is vagyok hajlandó fürdeni csakis papucsban mert rosszul vagyok, ha hozzáér a bőröm a kadhoz vagy akár a zuhanyfüggönyhöz. Ti is vagytok így ezzel?
Nincs ezzel semmi gond.
Én anno mikor nemzetközi sofőr voltam és fürdésre került a sor minden fürdőben szigorúan papucsban voltam.
Teljesen mindegy hol voltam éppen, legyen az egy benzinkúti, gyári, panziói fürdő,nem hiányzik semmilyen lábgomba.
A tusoló fejet, gombokat is le törölgetem, biztos ami biztos alapon.
Wc ülőkére ha lehet rá sem ülök inkább. 😀 Törökök is gugolós wc-n végzik a dolgukat.
Gugolós wc-vel találkoztam Romániában,Bosznia - Hercegovina,Szlovénia,Olaszországban de már Németországban és is akad.
Ha esetleg még is úgy döntenék hogy le ülök a wc ülőkére (nagyon ritka idegen helyen) akkor rendesen letakarítom azt.
Az ilyen jellegű helyekre,szállásokra én képes vagyok ágyneműt és lepedőt is vinni, már megszoktam mikor sofőr voltam és ide-oda lökdöstek akkor sokkal jobb volt a saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!