Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én volnék túl "kényes" erre?

Én volnék túl "kényes" erre?

Figyelt kérdés
Messenger beszélgetésnél, az illető mindenféle köszönés nélkül írja a mondanivalóját. Ilyenkor azt írom elsőre vissza hogy szia! Erre az illető hogy ja bocs szia! Én volnék túl kényes arra, hogyha valaki köszönés nélkül ír rám? Ha nincs elköszönés azt sem tartom normálisnak. Beszélgetek valakivel, aztán hopp köszönés nélkül volt, nincs. Én volnék túl konzervatív / kényes arra ha elmarad az online térben a köszönés?
2021. szept. 12. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Az elvárásod normális az emberi kapcsolattartásban. A bunkok meg tahok!
2021. szept. 12. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez a köszönés nélküliség ez kb olyan hogy az alap tisztelet azaz illem nincs meg a másik felé.
2021. szept. 12. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Én jópár barátomnak random köszönés nélkül, vagy csak megszólítással írok. Ha sietek, vagy csak olyan kedvem van miért lenne muszáj etikett szerint írnom egy olyan valakinek, akivel mondjuk 2 éve barátok vagyunk?

Ha tudom, hogy nem bunkóságból írta, én nem akadnék fenn ezen, mert akkor ebből lesz a dráma.

Nem is tudom én miért akadtam fent ezen a kérdésen;-;

2021. szept. 12. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is kényes vagyok rá, de azért nem olyan szinten mint te. Magamban megjegyzem, de nem utalok rá. Ő olyan, én meg köszönök, mert azt tartom normálisnak.
2021. szept. 12. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Családin belül meg közeli barátokkal, akikkel sűrűn irogatunk, nem szoktunk köszöngetni. Teljesen felesleges is. Ha személyes találkozunk, az nyilvan más, kézfogas/puszi, de messengeren minek sziázzak, aláírast sem hagyok a végén, ez nem e-mail.
2021. szept. 12. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Chaten sem azért köszönök, hogy meglegyen az elvárt formája az üzenetnek. Hanem azért amiért élőben, személyesen. Mert találkoztam vele és üdvözlöm. Persze ez az olyanokra érvényes akikkel nem beszélek folyamatosan. Mert ha valakivel lényegében folyamatosan beszélgetésben vagyunk, tehát nem csak egy adott dolog miatt írunk és azt lezárva vége, hanem dumálgatunk erről-arról, olyankor én sem köszönök. Mert hiába írunk néhány óránként, nem szakad meg a beszélgetés.
2021. szept. 12. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok, nem szeretem mikor valaki rám ír hogy "szia" és ennyi... írja inkább azt hogy mit akar. :D
2021. szept. 13. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó nyilván, de a szia az nekem alap.
2021. szept. 13. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem csak egy köszönést küldünk el. Megy vele a mondandó is :)
2021. szept. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!