Lányok miért akartok cserélni a férfiakkal?
Egyébként a kérdés elolvasásáig nem akartam cserélni a férfiakkal, de most, hogy látom, hogy úgy tárgyalják ki a testalkatokat, mintha az a test nem az én tulajdonom lenne, hanem csak az ő szépérzéküket kellene, hogy kiszolgálja, hát most már pláne nem akarnék férfi lenni, nem akarok ilyen emberré válni. Még jó, hogy a környezetemben nem ez a típus van többségben, hanem aki képes rám emberként tekinteni.
Üdv, egy "sportos".
De ez meg nem nemtől függ, hanem személytől.
Saját példa:
- én és a párom: egyikünk se sportol rendszeresen (inkább kirándulni szoktunk amúgy is, nem csinálunk klasszik edzést), elég sokat eszünk, mindketten totál átlagos testalkatúak vagyunk. A párom (F) férfinak néz ki.
- én szüleim: mindketten elég sokat esznek, nem sportolnak, apukám hajlamos hízni, anyukám nem annyira
- párom szülei: mindketten sportolnak, anyukája hajlamos (lenne) hízni (ha abbahagyná a heti többszöri mozgást)
Mindkét nemben van, aki meg se mozdul, 4 embernek elég kaját eszik és nem hízik, másra meg +20 kiló felugrik, csak mert elment a csokik előtt a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!