Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok miért akartok cserélni...

Lányok miért akartok cserélni a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Sok nő jelent itt ki olyat hogy a férfiaknak könnyebb, kevesebb feléjük az elvárás, nőnek lenni tragikus stb. Nem értek egyet. Nektek még edzőterembe se kell mennetek hetente többször hogy formásak legyetek. Elég csak helyesen táplálkoznotok.

2023. aug. 15. 21:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
3 fajta nőt látok: a pilickát, a sportosat és a kórosan elhízottat. Sajnos az elhízottak is egyre többen vannak és természetesnek veszik hogy elfolynak.
2023. aug. 16. 10:39
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
31, van egy még fajta. Aki nem kórosan elhízott, de icsit vaskosabb. Ismerek ilyet is, nem neveznéd kövérnek, nem egy sportos kinézetű valaki, de egy giliszta sem. Van egy kis hasa, kicsit vaskosabb karja, kicsit teltebb arca.
2023. aug. 16. 10:43
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kisarkítottam, valóban van ilyen is.
2023. aug. 16. 10:46
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kipróbálnám egy napra azt, hogy péniszem van. Nem mártanám bele semmibe, annyit csinálnék, hogy vennék egy repjegyet, elmennék Grönlandra, és belehugyoznék a hóba valamit.
2023. aug. 16. 16:03
 35/53 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként a kérdés elolvasásáig nem akartam cserélni a férfiakkal, de most, hogy látom, hogy úgy tárgyalják ki a testalkatokat, mintha az a test nem az én tulajdonom lenne, hanem csak az ő szépérzéküket kellene, hogy kiszolgálja, hát most már pláne nem akarnék férfi lenni, nem akarok ilyen emberré válni. Még jó, hogy a környezetemben nem ez a típus van többségben, hanem aki képes rám emberként tekinteni.

Üdv, egy "sportos".

2023. aug. 16. 16:06
 36/53 A kérdező kommentje:
Én emberként tekintek a nőkre. Ez a kérdés arról szól hogy egy nőnek nem kell vért izzadnia hetente többször hogy nőiesnek érezze magát, és hogy nőiesen nézzen ki. Hol volt ebben a tárgyiasítás?
2023. aug. 16. 16:14
 37/53 A kérdező kommentje:
A nőknek max annyi erőfeszítés kell hogy ne vegyék le a Nutellát a polcról.
2023. aug. 16. 16:17
 38/53 Metionin ***** válasza:
100%
Hát ha sarkítani akarunk, de. Sokaknak azt jelenti a nőies nő, hogy szőrtelenít, sminkel, szép az alakja (ami a 80%-nak nem megy sport nélkül), frizurája van, szép körme stb. Ehhez mű cuccok sem kellenek, attól még el kell rá bszni egy csomó időt hetente, főleg annak, aki alapállapotban nem olyan szerencsés, hogy pl. van normális szemöldöke vagy alig van szőr a testén.
2023. aug. 16. 16:33
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

De ez meg nem nemtől függ, hanem személytől.

Saját példa:

- én és a párom: egyikünk se sportol rendszeresen (inkább kirándulni szoktunk amúgy is, nem csinálunk klasszik edzést), elég sokat eszünk, mindketten totál átlagos testalkatúak vagyunk. A párom (F) férfinak néz ki.

- én szüleim: mindketten elég sokat esznek, nem sportolnak, apukám hajlamos hízni, anyukám nem annyira

- párom szülei: mindketten sportolnak, anyukája hajlamos (lenne) hízni (ha abbahagyná a heti többszöri mozgást)

Mindkét nemben van, aki meg se mozdul, 4 embernek elég kaját eszik és nem hízik, másra meg +20 kiló felugrik, csak mert elment a csokik előtt a boltban.

2023. aug. 16. 16:40
 40/53 A kérdező kommentje:
Metionin, nőként biztos nagy probléma eldönteni hogy milyen frizurával lépj ki az utcára, vagy szelfizz, milyen sminket használj, milyen ruhát vegyél fel. Rengeteg férfinak már a húszas éveiben kihullik a haja 50%-a, szóval nekik emiatt nem kell aggódni. Biztos te is erre vágysz.
2023. aug. 16. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!