Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amelyik csaj a Barbi film...

Amelyik csaj a Barbi film miatt szakít a pasijával, szerintetek sincs ott náluk (csajoknál) fejben minden rendben? Szerintem ez elég szánalmas.

Figyelt kérdés

2023. aug. 15. 19:26
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Hmm

teló gondok.

szóval képesek a csajok egy több éves kapcsolatnak véget vetni egy film miatt.

Itt a csajokban nagy hiba van.

2023. aug. 15. 20:32
 12/44 anonim ***** válasza:
86%

Nem feltétlenül, hiszen ahogy már írták, bizonyos reakciók eléggé megkérdőjelezhetik a kapcsolat minőségét.

Például én is kiábrándultam volna a páromból egy kicsit, ha férfigyűlölőnek gondolná a filmet, holott a film férfi főszereplőjének az a története, hogy megtanulja értékelni magát önálló személyként mindenféle anyagi dolog és más ember nélkül. Hogy ő önmagában is értékes, és hogy meg kell találnia a saját útját; hozzáteszem a film női főszereplője egyértelműen és nyíltan bocsánatot kért tőle, amiért rosszul bánt vele. Ezek után hogy lenne férfiellenes ez a film?

2023. aug. 15. 20:36
 13/44 A kérdező kommentje:

Akkor miért van ez miatt ennyi szakítás?

Bekellene tiltani.

2023. aug. 15. 20:47
 14/44 anonim ***** válasza:
88%
Amelyik menni akar arra ra kell adni a kabatot
2023. aug. 15. 20:48
 15/44 anonim ***** válasza:
86%

Közel sem szakítanak emiatt annyian, mint amennyit te gondolsz, illetve akik szakítanak, azok ígyis-úgyis szakítottak volna, ez inkább csak az utolsó csepp volt.

A betiltás gondolata pedig egyszerűen nevetséges.

2023. aug. 15. 20:52
 16/44 anonim ***** válasza:
28%

Ezt írta valaki a filmről:

"A legújabb feminista őrjöngés már a 12 évesek agyát is kimosná...

Barbie köntösébe öltöztetett férfigyűlölő propaganda, amivel módszeresen terelik a fiatal lányokat feminizmusra, férfialázásra, és egy hamis önkép dédelgetésére. Az egész film alapja, hogy a "normális világban" egy patriarchális berendezkedés megnyomorítja szegény nők lelkét, minden a férfiaké, és szinte csak azért, mert férfiak, előjogaik mindössze ennyiben merülnek ki.... szegény elnyomott nyugati társadalomban élő nők pedig áldozatok, elnyomottak, és semmibe se nézik őket. A feminizmus ilyen szélsőséges olvasata rendkívül káros, felesleges - hiszen a nők már ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint a férfiak - és boldogtalansághoz vezet! Egyik nő sem lehet boldog, aki ennyire gyűlöli a másik nemet, és ilyen aljas módon állítja be buta, üresfejű, tesztoszterontól és "sörikétől" fűtött állatnak a férfiakat! Ez a film felháborítóan alázza a férfiakat, és tömi a fiatal lányok agyát egy ilyen példa követésével, ez elfogadhatatlan!"

Hát, ezek kemény szavak, de mindenki gondolkozzon el rajta!

2023. aug. 15. 21:05
 17/44 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk aki ezt írta, az se értelmezte a filmet; Ken egy ponton hitte azt, hogy csak azért, mert férfi, a való világban bármit elkaphat, de aztán gyorsan kiábrándította egy doktornő.
2023. aug. 15. 21:15
 18/44 A kérdező kommentje:

Én is így vélem utolsó.

Lassan még mi leszünk lenézve, de a csajok 80%-a ha félrekúr, az rendben van...

Undorító film

2023. aug. 15. 21:16
 19/44 A kérdező kommentje:
#17 -es nek szóltam.
2023. aug. 15. 21:16
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam a filmet, és nem is nagyon érdekel. Ha valaki egy alapból jó kapcsolatból lép ki a film miatt, azért sztem nem kár mert gyagyás, a pasi jobban járt így. Ha meg rossz volt, és most megvilágosodott, akkor jobban járt.
2023. aug. 15. 21:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!