Amelyik csaj a Barbi film miatt szakít a pasijával, szerintetek sincs ott náluk (csajoknál) fejben minden rendben? Szerintem ez elég szánalmas.
Hmm
teló gondok.
szóval képesek a csajok egy több éves kapcsolatnak véget vetni egy film miatt.
Itt a csajokban nagy hiba van.
Nem feltétlenül, hiszen ahogy már írták, bizonyos reakciók eléggé megkérdőjelezhetik a kapcsolat minőségét.
Például én is kiábrándultam volna a páromból egy kicsit, ha férfigyűlölőnek gondolná a filmet, holott a film férfi főszereplőjének az a története, hogy megtanulja értékelni magát önálló személyként mindenféle anyagi dolog és más ember nélkül. Hogy ő önmagában is értékes, és hogy meg kell találnia a saját útját; hozzáteszem a film női főszereplője egyértelműen és nyíltan bocsánatot kért tőle, amiért rosszul bánt vele. Ezek után hogy lenne férfiellenes ez a film?
Akkor miért van ez miatt ennyi szakítás?
Bekellene tiltani.
Közel sem szakítanak emiatt annyian, mint amennyit te gondolsz, illetve akik szakítanak, azok ígyis-úgyis szakítottak volna, ez inkább csak az utolsó csepp volt.
A betiltás gondolata pedig egyszerűen nevetséges.
Ezt írta valaki a filmről:
"A legújabb feminista őrjöngés már a 12 évesek agyát is kimosná...
Barbie köntösébe öltöztetett férfigyűlölő propaganda, amivel módszeresen terelik a fiatal lányokat feminizmusra, férfialázásra, és egy hamis önkép dédelgetésére. Az egész film alapja, hogy a "normális világban" egy patriarchális berendezkedés megnyomorítja szegény nők lelkét, minden a férfiaké, és szinte csak azért, mert férfiak, előjogaik mindössze ennyiben merülnek ki.... szegény elnyomott nyugati társadalomban élő nők pedig áldozatok, elnyomottak, és semmibe se nézik őket. A feminizmus ilyen szélsőséges olvasata rendkívül káros, felesleges - hiszen a nők már ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint a férfiak - és boldogtalansághoz vezet! Egyik nő sem lehet boldog, aki ennyire gyűlöli a másik nemet, és ilyen aljas módon állítja be buta, üresfejű, tesztoszterontól és "sörikétől" fűtött állatnak a férfiakat! Ez a film felháborítóan alázza a férfiakat, és tömi a fiatal lányok agyát egy ilyen példa követésével, ez elfogadhatatlan!"
Hát, ezek kemény szavak, de mindenki gondolkozzon el rajta!
Én is így vélem utolsó.
Lassan még mi leszünk lenézve, de a csajok 80%-a ha félrekúr, az rendben van...
Undorító film
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!