Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor voltál a legszomorúbb/id...

Mikor voltál a legszomorúbb/idegesebb és a legboldogabb az életedben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most kozel vagyok a legszomorubb allapothoz.
2023. aug. 14. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
De miért?
2023. aug. 14. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most egy lány miatt. De a legszomorúbb talán akkor voltam, amikor a szüleim elváltak még régen.
2023. aug. 14. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
6 éve depressziós vagyok, a legboldogabb meg valamikor kisgyerekkoromban voltam
2023. aug. 14. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Legszomorubb ugy nagyon nem emlekszem... mindegyik szarul esett. Kezeles-rezisztens klinikai depresszios vagyok, gyakran ha nem mindennap szomoru vagyok, de legszomorubb.... talan amikor ..... legeloszor emlekszem hogy sirtam hogy egyedul hagytak kis koromban az oviban nem volt ott senki csak en meg az ovoneni meg par kisebb gyerek akik alig beszeltek. Mindenkit elvittek engem nem de ezt mindig utaltam, arra talan nagyon szomoru voltam. Mondhatni a legszomorubb igy 30 evesen.

Legboldogabb haha. Ez egy jo kerdes. Az a baj igy visszanezve soha. Mindegyik egyenlo. De a gyerekkori boldogsag is igy visszanezve. De hat nyugtatokat szedek mar miota meg szedtem antidepresszansokat, most egy hangulatszabalyzot szedek szoval... mar mashogy dolgozom fel az erzelmeket booooooven mintha nem lenne semmi bennem. Szerintem ha nem lenne semmi bennem nem is maradnek itt sokaig 1 napon tul. Mar 5x volt kiserletem hogy kioltsam magam tuzet, es igy is jon a 6. mar megrendeltem minden cuccot csak meg ahhoz is lusta vagyok hogy elmenjek erte haha. ah..... nagy sohajok inkabb, mar csak azok maradtak a boldogsag meglete, remenye meg emlekei helyett.

En csesztem el? Elcsesztek? Igy jott ki az egyenletem? Kezdem ugy erezni mind a harom ugyanazt jelenti.

2023. aug. 14. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
2006-ban a legboldogabb; 2015-től kezdve a legboldogtalanabb.
2023. aug. 15. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Ciki, de olyan kirívóan boldog időszakra nem igazán emlékszem a közelmúltból. Talán a felsős koromat tudnám mondani; a legnagyobb gondunk az volt osztályszinten, hogy mennyire lesz nehéz a magyar tézé, vajon ki felel törin, éneken. A suli a szomszéd utcában volt, nagyon jó környéken éltünk, problémás emberektől távol, akkoriban még a kutyánk is velünk volt.. Barátaimmal is szorosabb volt a kapcsolat. Jobban kellett volna azokat az időket értékelnem..

A legszomorúbb az elmúlt két év volt; eléggé egyedül is éreztem magam, magánéletben is volt egy 's más, és kifejezetten közel kerültem a depresszióhoz, konkrétan ijesztően közel, ha esetleg nem az volt.

A legidegesebb pedig most van. A gyakorlatom is sokkal nehezebb volt leszervezni, mint azt gondoltam volna, pedig tudtam, nem lesz egyszerű, illetve a vezetőség is jóval szigorúbb, mint azt sejteni véltem. Az a rész tetszik, hogy vannak felém elvárások, illetve, hogy van, aki nagyon is értékel ott, és rám mernek bízni ilyen hamar dolgokat, de közben nagyon is jelen van a stressz. Tudtam, mit vállaltam, ahogy azt is, hogy ez nem egy tingli-tangli történés lesz, azonban arra nem számítottam, hogy ennyire a sürejébe kerülök. Nem is igazán tudom magam kellően kipihenni, pedig fejben állandóan jelen kell lennem. De van jó oldala is legalább.

2023. aug. 15. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem mikor voltam a legboldogabb, ezért most ideges vagyok.
2023. okt. 10. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!