Más is észre vette már, hogy a legboldogabb pillanatok valójában a legszomorúbbak is?
Én már párszor tapasztaltam ilyet az életem folyamán, gyerekkoromban többször manapság sajnos elég ritkán. Ezek olyan gyönyörű és megismételhetetlen pillanatok amelyekből csak pár adatik meg nekünk az életben. Én miután átéltem ilyet mindig egy olyan nagyon mély és tompa szomorúság öntött el ami semmikor máskor nem tapasztalható még akár halálesetkor sem. Talán az elmúlás tudata miatt van, hogy hiába tökéletes és gyönyörű a pillanat egyben a legszomorúbb is mivel véget ér egyszer ahogy minden véget ér majd. Ezt az elmúlást és végességet pedig csak ilyenkor értjük meg igazán, a hétköznapokban erre nincs lehetőségünk.
Nekem régen mikor ezt próbáltam elmagyarázni gyerekként az anyámnak csak leszidott, hogy én nem tudok örülni. Szerintem ez nem így van, mert ez a szomorúság ami "elrontja" a pillanatot valójában szép is és pont emiatt lesz különleges emlék amire mindig szívesen gondol vissza az ember amíg csak él.
Nemtudom érti e valaki miről beszélek. Lehet ez a pillanat akármi, együtt vagy azzal akit igazán szeretsz , sétálsz a szerelmeddel egy nyári naplementébe a langyos szél fújdogál a nap bearanyozza a tájat, fogjátok egymást érzed és tudod hogy most minden tökéletes nem történhet semmi baj. Ugyanakkor azt is tudod, hogy ez nem lesz mindig így és a boldogság egyszer véget ér, sőt már ha elsétáltok sem lesz ugyan olyan mint akkor, és legvégül úgyis elveszíted majd őt ahogy minden mást is, elvégre az élet egyszer véget ér. Erről az érzésről beszélek.
igen itt arról van szó
hogy egyszer minden véget ér
Pont erre ad magyarázatot a Biblia
ezért is nem lehet érteni az olyan embereket akik nem hisznek Istenben
Istent kell keresni és megtalálod ,
Aki keres engem megtalál ezt irja a Biblia is
igy mondja Szent Isten is és a Szent Fia is
tehát keresni kell az élet értelmét
de nem a Földi életre kell gondolni ez itt mulandó
tehát a Mennyországi életre kell felkészülni
és Imádkozni kell állandóan
Minden Percben
Ámen
Én csak hiányosságot érzeknmagamban ,hogy nem lehet Colt Ancondám és legfeljebb csak 3 év múlva lehet
kalasnyikovom . Viszont azért is ,mert lehet sohanem harcolhatok az idegen lényekkel ,mert olyan lennék nekik ,mint a' kalasnyikoval felszerelt ellen egy kőkórszaki !
:( (Nen akarok imoji smailit rakni ,ráz tőle a' hideg .)
5. igaz és nem gúnyólódásból nehogy valaki félre értelmezze,de ku_rvára meghatódtam .
Egy idelye elfogyott a' pálinka és egyébb dolgok .
Már csak egy valami maradt ,hogy ismét jól bekúrhassak ...
A' 18℅-os moito tömény koctélba való akármi bár próbáltam összekeverni csak rosszabb lesz !
Olyan lesz meginni mint Don Danbledoor-nak a' Potter Albert-ben a' tömény szeszt .
És még mindig nem érzem magam teljesnek mintha hiányozna egy részem .
7. Az agyad már szétfolyt a pálinkától, ezért érzed ezt.
Állj le vele.
Nem az a' baj ,megkell mentenem a' bólygónk a' teljes integrálástól a' szkarabeuszal ,de nem megy az agykontroll! Anélkül ,hogy mozdítom meg azt a' több ezer tonnás vackot ??? Elkőll tūntetni késsöbb megidézem .
De nem megy használhatatlan vagyok és az emberek sórsa is rajtam múllik !
Utazz a cernbe, aktiváld a portáljukat és azon át megmenekülhet a bolygó, ha sikerül áttolnod egy másik dimenzióba. Sajnos jobbat én sem tudom. :(
(De szerintem ez működhet, mert a múltkor kiírtam, de törölték, szóval ez igaz lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!