Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak milyen viselkedèst...

A férfiak milyen viselkedèst szeretnek egy nőn? Milyen stílussal lehet őket le venni a lábukról?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl ha kicsit csöndesebb vagy halk szavúbb vagy ha alázatos, vagy kacèrkodós. Ilyen stílusokra gondolok. Mert azért sok fajta modorú nő van és van olyan stílus ami kiábrándító!

#modor #Egyènisèg
2023. aug. 13. 23:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a mosolygós életvidám nőket szeretem, minél könnyebben beszélget annál jobb, minél több minden érdekli annál könnyebb beszélni vele mert minden is érdekel 😄

Ha kacérkodik az akkor jön be ha csak velem, mert ha mindenkivel akkor olyan rıbanc benyomást tesz. Ha túl csendes az se jó mert nekem sincs azért olyan beszélőkém hogy órákig öntsem magamból a dumát, meg amúgy sem szeretem a monológot.

Mondjuk ezek a társkeresésnél lényegesek, egy csomó női barátom van szinte az összes kategóriából amiket itt leírtatok.

2023. aug. 14. 07:10
 22/23 anonim ***** válasza:
35%

hidd csak ezt, de ez csak egy beképzelt mese.

2023. aug. 14. 07:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Off: 13! Az utolsó mondatodat kiírom a falra!! Köszönöm :)
2023. aug. 14. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!