A férfiak milyen viselkedèst szeretnek egy nőn? Milyen stílussal lehet őket le venni a lábukról?
7, nagyon szépen köszönöm! Ezt megfogadom!!!
Kérdező, bocsi az offért! <3
#11: Szívesen! Aztán lehet, hogy itt is kapni fogsz pár privátot! :D
(Mondjuk én pont abba a kategóriába tartozok, akik pont csak barátkoznának.)
Hát a legtöbb férfinél a szxre éhes mindig bejön.
De csak szxre.
Azonnal dug, szop, magától.
:)))))
Az elején, első körben mikor még épp, hogy megismerjük egymást:
kivételesen történhetne csoda!!! a lány ugyanúgy érdeklődik felém ahogy én felőle, nem szórakozik, nem játssza az elérhetetlent, próbál kedves lenni, képes kezdeményezni ---> első körben ez már csodának számít!!!!
ekkor azt mondom majd, hogy basszus még élnek emberek a földön!
"kivételesen történhetne csoda!!! a lány ugyanúgy érdeklődik felém ahogy én felőle, nem szórakozik, nem játssza az elérhetetlent, próbál kedves lenni, képes kezdeményezni ---> első körben ez már csodának számít!!!!"
Én azt vettem észre, hogy ha a csaj játsza az elérhetetlent, a painak semmije sem rombolódik, csak ideges lesz, hogy nem sikerült becserkésznie valakit és akkor persze a nő a hibás, mert így könnyebb mintha annyit mondana a pasi, hogy frusztrált, mert estére nem jutott neki senki az ágyba.
Lehet szépíteni, hogy de nem is igaz, a pasinak a n egy törékeny virágszál, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!