Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van a sziget fesztiválon...

Mi van a sziget fesztiválon amiért olyan sokan kívánkoznak oda?

Figyelt kérdés

Belenéztem pár ott készült videóba, gyakorlatilag annyi hogy van élő zene..

Vannak árusok, amik egy forgalmasabb városi utcán amúgy is vannak..

És egy rakat magáról nem tudó dülöngélő részeg ember..

Mi ebben az egészben a jó?

Gyakorlatilag egy túlméretezett falunap az egész..

2023. aug. 12. 07:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
Ivás, drogozás, hányás, nemibetegekkel kefélés monoton irritáló háttérzenére, sok tízezer forintért. Tényleg rohadtul megéri... Akkor se mennék ha nekem fizetnének érte, ilyen mocsokba.
2023. aug. 13. 00:54
 22/28 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg koncert és program van a Szigeten. Aki ott nem, találja meg a neki tetsző programot, az valószínű unalmas ember lehet, nem nagyon érdekel semmi. Én egy ideje az árak miatt nem megyek, más fesztiválra igen. Én pl nem szoktam inni sem, max 1-2 sört, de anélkül is jól érzem magam. Pedig színházba járó, olvasni szerető ember vagyok, nem szoktam hányásban fetrengeni, egyéjszakás kalandokba keveredni stb. Lehet normálisan is jól érezni magunkat. Aki nagyon leszólja, sosem volt ott.
2023. aug. 14. 10:11
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Kozelbe kell koltozni akkor ingyen hallgathatod a zenéket
2023. aug. 14. 13:07
 24/28 anonim ***** válasza:
73%
23, ezzel egyetértek, az előbb nagyon bántotta is a fülemet a basszus (most már szerencsére levették a hangerőt), de az előnye, hogy előtte meg hallottam, hogy a fellépő angolul kiabált lelkesen a rajongóknak. :D Néha normális hangerőn nyomják, hogy csak a zenét hallom + hogy tuc-tuc-tuc, máskor meg mintha élőben ott lennék. :D
2023. aug. 15. 01:28
 25/28 anonim ***** válasza:
De azert lehet tole aludni, nem?
2023. aug. 15. 06:12
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

25, Zajtól függ. Általában a zajnál úgy nem lehet elaludni, amikor pl berezonál tőle a lakás, konkrétan az ágyadban is érzed a rezgést vagy amikor érzed, hogy bántja a füledet.

Ha csak simán szól a háttérben a hangos zene, akkor az elalvás függ attól, hogy mennyire vagy álmos. Olyan mint pl a tv vagy a horkoló rokon, ha szó serint hulla vagy, akkor elalszol rájuk, ha csak simán álmos vagy, akkor nem.

Amikor viszont türhető hangerőn megy a háttérben, az ember agya hozzászokik.

De persze ezt a magam nevében írom, mert ahány ember annyi tulajdonság, van aki egy a háza mellett vijjogó szirénára is elaludna, van akit meg a legapróbb zaj zavar.

Én idén nagyon jól bírom a Sziget okozta zajt, talán egyszer zavart egy szöveg olvasása közben, de akkor valamilyen a gondolataidba hatoló dobogó hang jött onnan, egyszer kellett csukott ablakkal aludni (a csukott ablakon keresztül is áthallatszott, hogy tuc-tuc-tuc, szóval ez is mutatja, hogy nyitott ablaknál örjíteőn hangos volt) meg ma hajnalban volt ez a fülbántó basszus egy ideig.

2023. aug. 15. 07:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Még hajnalba is megy? :O
2023. aug. 15. 07:26
 28/28 anonim ***** válasza:

"De azert lehet tole aludni, nem?"

Ahol én lakom, ide csak a dübörgés hallatszik el, attól elég nehéz elaludni, még ha nagyon álmos vagyok, akkor is. Én ilyenkor szabadságot veszek ki, mert ha ilyen kialvatlanul kellene dolgoznom, teljesen használhatatlan lennék.

2023. aug. 16. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!