Mi van a sziget fesztiválon amiért olyan sokan kívánkoznak oda?
Belenéztem pár ott készült videóba, gyakorlatilag annyi hogy van élő zene..
Vannak árusok, amik egy forgalmasabb városi utcán amúgy is vannak..
És egy rakat magáról nem tudó dülöngélő részeg ember..
Mi ebben az egészben a jó?
Gyakorlatilag egy túlméretezett falunap az egész..
Te nem szoktál koncertre, színházba, moziba menni? A Szigeten sok koncert van, arra is kíváncsiak az emberek, a fellépőkre. Vagy ez neked újdonság? Discoba se jársz. A Sziget buli is egyben.
De sajnos a magadfajtának hiába is magyarázná az ember, úgyse értenéd meg.
(Sose voltam a Szigeten és nem is fogok menni, mégis tudom, hogy miért szeretnek odamenni, főleg külföldiek.)
A varosiak falunapja.
Ok nem tudjak mi az az igazi falunap, mert itt nottek fel, nekik a hányás, a barmok, a túl arazott dolgok nyújtanak komfort érzetet.
Én olvasgattam élménybeszámolókat róla. Bár nem győztek meg engem, hogy jövőre én is rohanjak oda, de azért hátha itt hasznos válasz lesz.
Nem írom le szóról szóra, csak a lényeget, ami nekem lejött, hogy miért is más egy sima falunaptól vagy koncerttől a Szigetfesztivál.
Azért másabb és azért szabadabb, mert az emberek is egy családszerű csapatként funkcionálnak, a föld több pontjáról beszélgethetsz emberekkel, nem olyan, mint egy sima koncert, ahol elmész haverokkal és álltok egy tömegben az idegenek között, hanem ott ismerettségeket köttök. Nyilván nem az odalátogató összes embert ismeritek meg, de azért megismertek egy jó részt. A családban te másképp viselkedsz mint az idegenek között, egy családban szabadabb az ember, megtehetsz olyat, amit idegenek között nem mernél. Ráadásul ezt azért is megteheted, mert mindenki másban is benne van a szabadabb érzés, így alapból nem fognak hülyének nézni.
Például melyik falunapon teszed azt meg, hogy odamész egy családhoz és kötetlenül elkezdesz beszélgetni velük AKÁRMIRŐL?
#1 "Te nem szoktál koncertre, színházba, moziba menni? A Szigeten sok koncert van, arra is kíváncsiak az emberek, a fellépőkre. Vagy ez neked újdonság? Discoba se jársz. A Sziget buli is egyben."
Igazából nem szoktam.
Zenét hallgatni meg filmet nézni otthon is tudok (filmet pl kifejezetten egyedül jó nézni, így nekem a mozi teljesen érthetetlen is..)
Színházban egyszer voltam, de nem győzött meg.
Discoban meg megint az van hogy üvölt a zene, amik nem feltétlen a kedvenc zenéim és ráadásul baromi sokan is vannak.
5, komolyan nem hiszem el, hogy picsognod kell emiatt,a mikor láthatnád benne a lehetőséget! Osztogathatnál belépőket a lakásodra a szigetre vágyóknak és betegre kereshetnéd magad! :P
(Bocsi, hülye vicc volt, de nem tudtam megállni :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!