Lányok, felvennétek egy pasit a nyakatokba, koncerten vagy fesztiválon?
2023. jún. 26. 21:32
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
39 szavazat
1/20 anonim válasza:
Nem, nem szeretem a felnőtt óvodásokat. Bocs.
2/20 anonim válasza:
Két-három éve még felvettem. Most már sajnos elmúlt 10 éves és 30 kiló, így max a csípőmre tudom ültetni. De legutóbb már megmondtam neki, hogy ha végre megnő rendesen, ő fog emelgetni engem a koncerteken!!!!!! :)))
4/20 anonim válasza:
Ha elbírnám minden gond nélkül.
5/20 anonim válasza:
"Nem, nem szeretem a felnőtt óvodásokat. Bocs."
akkor gondolom te se akarod hogy felvegyenek mert nem vagy ovodás
6/20 anonim válasza:
nem, mert az aki olyan könnyű hogy elbírjam a nyakamban, az már gyerek
gyerekeket emelgetek, de amúgy nem vagyok egy nehéz lány, de én se várom el hogy a srác a nyakába vegyen, nem akarom, hogy kitörjön a nyaka
7/20 anonim válasza:
sose értettem mi ennek a nyakbaülős játéknak a lényege... főleg ha az ember elmúlt hatéves és a saját lábán állva is tud nézelődni a tömegben.
9/20 anonim válasza:
Amelyik nő nem ért egyet avval, hogy a nőnek a konyhában a helye annak igenis meg kell csinálnia ezt is.
Ilyen nehéz a férfiak dolga tudod. Ha egyenlőség van ezt is meg kell tudnod csinálni
10/20 anonim válasza:
Nem! Mivel számomra a pasi az ott kezdődik, ha nem vehető fel nyakba...
Aki felvehető, az nem pasi, hanem egy gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!