Mi van a sziget fesztiválon amiért olyan sokan kívánkoznak oda?
Figyelt kérdés
Belenéztem pár ott készült videóba, gyakorlatilag annyi hogy van élő zene..
Vannak árusok, amik egy forgalmasabb városi utcán amúgy is vannak..
És egy rakat magáról nem tudó dülöngélő részeg ember..
Mi ebben az egészben a jó?
Gyakorlatilag egy túlméretezett falunap az egész..
2023. aug. 12. 07:37
11/28 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint az Ozora, mert AZ tényleg olyan, mint egy újgenerációs Woodstock tele psychedelikus hippikkel meg neon-rasztafáriánuszokkal.
12/28 anonim válasza:
Tudod.. buli, szorakozas, koncert, haverozas, csajozas, pialas, lazulas. Ne legyel droid
13/28 anonim válasza:
Bar en inkabb Ozora, Boom, Burningman 👀
14/28 anonim válasza:
Ugyanazért amiért bármelyik másik fesztiválra. Miért fáj neked?
15/28 anonim válasza:
Egy YouTube-os zenehallgatás nem fogja ugyanazt az élményt nyújtani, mint egy koncert. 😉
Van neked otthon 3D-s tv-d? 😮
16/28 A kérdező kommentje:
#15 Koncerten belekiabálnak a zenébe. Youtubon nem!
Lehet akárhány D-s mozi ha a többi nézőtől nem lehet koncentrálni a filmre!
Pláne hogy a mély, elgondolkodtató filmeket szeretem, az meg tényleg úgy jó ha bele tudsz merülni a filmbe, azt meg moziban nem lehet!
2023. aug. 12. 13:46
17/28 anonim válasza:
Sok jó nő miatt, űzni kell őket és minél többet megszerezni. Mà megérte ide jönni, sajnos komám te így nem élsz. Nem szereted a nőket mi??
18/28 anonim válasza:
Én akkor se mennék, ha ingyen lenne, de nem értem, mit nem lehet érteni rajta, hogy mások ezt élvezik. Buli, jó zenék, szórakozás, tánc, vidámság, rengeteg ember, azért ezt elég sok ember szereti, ezek pozitív dolgok.
19/28 anonim válasza:
Fizetett kakofonikus csörömpölés, amely kilométerekre elhallatszik.
20/28 anonim válasza:
Hajléktalan meeting! Néhány idióta több, mint 10000 kilométert képes utazni azért, hogy itt vetkőztessék ingre-gatyára! -Meg is érdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!