Jó, hogy őszinte voltam, és lemondtam az "ingyen pénzről"?
Figyelt kérdés
Röviden: egy albérlőm tájékozatlansága miatt akart volna nekem fizetni 160 ezer forintot rezsi elszámolásra, holott csak 8.000 forint kellett volna. Én viszont vettem a fáradtságot, és elmagyaráztam neki e-mailben, hogy csak 8-at kell.
Ti hogy cselekedtetek volna? Hagytátok volna, hogy kifizesse a 160 ezret?
Vagy jobb egyenesnek lenni?
2023. aug. 10. 14:23
1/8 anonim válasza:
Egy igazi patkány lettél volna ha szándékosan nem jelzed... Egyenes ember vagy büszke vagyok rád! 😇🤗
2/8 anonim válasza:
Még szép, hogy jobb őszintének lenni. Soha nem csapnam be az alberlomet.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg ő is rájött volna aztán balhé van.
4/8 anonim válasza:
Már az is csúnya, hogy egyáltalán ilyen eszedbe jutott. Ha átvered lehet később kiderül és leshetsz.
5/8 anonim válasza:
Sosem lett volna ingyen pénz, mert nem tarthatnád meg jogszerűen, és nem is mondott volna le róla a tévesen fizető fél. Akkor viszont nem értem mire vársz virtuális vállveregetést, ha azt tetted amit tenned kellett.
6/8 anonim válasza:
Ez a jogalap nélküli gazdagodás egyik esete lett volna.
7/8 anonim válasza:
Mindenkinek ilyen hozzáállásúnak kellene lenni, s akkor nem tartana itt a világ.
Igenis jár ezért egy nagy dicséret!!!
Mivel ez sajnos nem egyértelmű, nem általános!!!
8/8 anonim válasza:
Szerintem is jól tetted, hogy szóltál. Én is szóltam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!