Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szeretsz jobban, azt ha...

Mit szeretsz jobban, azt ha fázol, vagy azt ha meleged van?

Figyelt kérdés
Én azt ha fázok, az ellen jobban tudok tenni, mint mikor nagyon melegem van. Meg valahogy olyan furán jó érzés a hideg. Na persze nem a -50 fok.

2023. aug. 8. 11:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Se a nagyon meleget se a nagyon hideget nem kedvelem. Számomra 14-28 fokig az ideális évszaktól függően.

14 foktól azért mert felveszek valami közepesen vastag dolgot és nem azok, vagy felveszek egy dzseki és jó a hőmérzett.

20-24 fok az már feltudok van i nyáriasabb ruhát, ha fáznék, akkor egy fermer dzseki, kardigán megteszi.

27-28 fok már jó a tipikusan lenge nyári ruhák.

30-35 fok már melegem van nincs már mit levegyek magamról, a mozgás is probléma, meg az izzadás, hogy ragadok azt utalom.

6-10 fok vagy azalatt ezért nem szeretem mert úgy fél kell öltözni, hogy nehéznek érzem a ruhákat magamon.

2023. aug. 8. 14:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen azt, ha fázom. Nagyon rosszul bírom a meleget.

Ha hideg van, be tudok takarózni, vagy nekiállok aktívan mozogni, míg a melegben úgy érzem, mintha lebénulnék, nem bírok semmit csinálni, és úgy érzem, mintha “megfulladnék”.

2023. aug. 8. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
A tartós 35 fok feletti meleg biztos megviselne, ami a mediterrán országokban van. A hideghez jobban alkalmazkodok, bár ez a mostani lehűlés durva volt. Tegnap fel kellett vennem egy közepes vastag pufi dzsekit, mert annyira fáztam.
2023. aug. 8. 21:45
 14/21 anonim válasza:

Fázni sokkal jobban szeretek, nem bírom a meleget, nem tudok magamról már le venni semmit.

Ellentétben télen mindig tudok egy plusz réteget fel venni amiben viszont abszolút nem fázok:)

2023. aug. 9. 05:42
 15/21 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, úgy látszik, a legtöbben a hideget bírják jobban... érdekes. De végülis emberfüggő. Mindenesetre nekem még kánikulában is lefagy a lábam, egyedül a tengerparton/strandon nem fagy le a lábam, de ha kijövök a vízből, akkor is libabőrös vagyok...🤣
2023. aug. 9. 08:34
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 vagyok, hozzáteszem, 40 fokban is🤣
2023. aug. 9. 08:35
 17/21 anonim válasza:
Mit szóltok, akik annyira nagyon szeretik a meleget, ehhez a kegyetlen, füllledt 35 fokhoz?
2023. aug. 26. 01:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem még mindig jobb, mint "halálra" fagyni. A hangulatom is rosszabb hidegben. Olyan nyomasztó.

#15 voltam

2023. aug. 26. 07:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Én őszintén se a hideget sem a meleget nem bírom. Az a 25 fok az ideális nekem, abban érzem jól magam. Ez a hőség már teljesen elviselhetetlen számomra. 0-24-ben megy a ventillátor, redőny is le van húzva, éjjel az ablak is nyitva, és egyszerűen már nem bírom. Inkább legyen hideg, mert akkor rétegesen fel tudok öltözni, de ilyen melegben már nem tud az ember mit levenni magáról. Ez egy egészséges ember szervezetét is megviseli. Fhu jöhetne már a lehűlés 🥵🥵🥵
2023. aug. 26. 08:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudok elegendő mennyiségű ruhát felvenni magamra, mert még úgy is fázok 🤣
2023. aug. 26. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!