Mit szeretsz jobban, azt ha fázol, vagy azt ha meleged van?
Se a nagyon meleget se a nagyon hideget nem kedvelem. Számomra 14-28 fokig az ideális évszaktól függően.
14 foktól azért mert felveszek valami közepesen vastag dolgot és nem azok, vagy felveszek egy dzseki és jó a hőmérzett.
20-24 fok az már feltudok van i nyáriasabb ruhát, ha fáznék, akkor egy fermer dzseki, kardigán megteszi.
27-28 fok már jó a tipikusan lenge nyári ruhák.
30-35 fok már melegem van nincs már mit levegyek magamról, a mozgás is probléma, meg az izzadás, hogy ragadok azt utalom.
6-10 fok vagy azalatt ezért nem szeretem mert úgy fél kell öltözni, hogy nehéznek érzem a ruhákat magamon.
Egyértelműen azt, ha fázom. Nagyon rosszul bírom a meleget.
Ha hideg van, be tudok takarózni, vagy nekiállok aktívan mozogni, míg a melegben úgy érzem, mintha lebénulnék, nem bírok semmit csinálni, és úgy érzem, mintha “megfulladnék”.
Fázni sokkal jobban szeretek, nem bírom a meleget, nem tudok magamról már le venni semmit.
Ellentétben télen mindig tudok egy plusz réteget fel venni amiben viszont abszolút nem fázok:)
Nekem még mindig jobb, mint "halálra" fagyni. A hangulatom is rosszabb hidegben. Olyan nyomasztó.
#15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!