Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak saját szabályaitok...

Vannak saját szabályaitok amiket nem szegtek meg? Akinek van, mik azok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
9-es, a BMI szerint már beleesel az alultáplált kategóriába. Csak mondom.
2023. aug. 7. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

Én meg csak mondom, hogy a BMI nem jelent semmit, mivel nem látja, hogy mennyi izom van rajtam, nem látja az összképet. Minden vagyok, csak alultáplált nem. Nem látszik ki a bordám, nem vagyok csontváz.

Elég butának kell lenni, hogy így látatlanban rámond valakire két szám alapján, hogy alultáplált, miközben nem is láttad élőben, plusz nem is kért fogyókúrás tanácsot. A tükör nem hazudik, nincs testképzavarom. Egészséges fitt testem van. (Súlyzókkal tornázom.)

Hagyj békén, oké? Menj a Fogyókúrás kategóriába osztani az "oltári nagy eszedet".

2023. aug. 8. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Öreg vagyok én ahhoz hogy az igazamat bizonygassam, az első jeleknél nem ülök fel a provokációnak, bele se megyek vitákba, inkább iszok egy kávét. Ha elkerülhetetlen, vérre menő harcba kényszerítenek, akkor kard ki kard és győzzön a jobbik, de ez a legritkább szerencsére. Volt elég konfliktusban részem. Aki nem tudja értékelni a békét, nyugalmat, az nem is kapja meg. Nekem pedig fontosabb hogy örüljek, mintsem hogy igazam legyen.
2023. aug. 8. 04:23
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Az izmot a BMI többlet súlynak mutatná. De mindegy. Éheztesd magad nyugodtan.
2023. aug. 8. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Mai reggelim: egy kisebb adag tojásos lecsó házikenyérrel, 3 db nagy sonkával, 2db nagy őszibarack

Ebéd: 6 db kisebb fokhagymás pirítóskenyér és egy nagyobb melegszendvics feltétet befűszereztünk, be hagymáztunk és azt tettem a pirítósra. Utána görögdinnyét ettem.

Szerintem én pont, hogy nem éheztetem magam, csak te sajnos azon az alacsony értelmi szinten vagy, hogy ha valaki nem olyan, mint te, abba máris bele kell kötni, mert egyébként nulla az életed, mert, ha lenne, akkor azzal foglalkoznál.

Fingod sincs, hogy én hogy nézek ki. Nem baj, legyek a te szemedben alultáplált.

Egyébként ha nem a 46-tal, hanem a 47 kg-val számoltál volna BMI-t, akkor azzal láthatnád, hogy teljesen a normál tartományba esem. 😉 1-2 kg ingadozás pedig teljesen természetes.

Leszállnál végre rólam? Vagy ennyire begerjedtél rám? 😂

2023. aug. 8. 15:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem rendben van a súlyod. :)
2023. aug. 8. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm. 🙂 Szerintem is teljesen rendben van. ☺️
2023. aug. 8. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:

1/ nem haverkodok olyannal aki sértően bunkó velem.

2/ nyíltan nem bántok meg senkit, de ha szívat visszaszívatom

2023. aug. 8. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!