Vannak saját szabályaitok amiket nem szegtek meg? Akinek van, mik azok?
Én meg csak mondom, hogy a BMI nem jelent semmit, mivel nem látja, hogy mennyi izom van rajtam, nem látja az összképet. Minden vagyok, csak alultáplált nem. Nem látszik ki a bordám, nem vagyok csontváz.
Elég butának kell lenni, hogy így látatlanban rámond valakire két szám alapján, hogy alultáplált, miközben nem is láttad élőben, plusz nem is kért fogyókúrás tanácsot. A tükör nem hazudik, nincs testképzavarom. Egészséges fitt testem van. (Súlyzókkal tornázom.)
Hagyj békén, oké? Menj a Fogyókúrás kategóriába osztani az "oltári nagy eszedet".
Mai reggelim: egy kisebb adag tojásos lecsó házikenyérrel, 3 db nagy sonkával, 2db nagy őszibarack
Ebéd: 6 db kisebb fokhagymás pirítóskenyér és egy nagyobb melegszendvics feltétet befűszereztünk, be hagymáztunk és azt tettem a pirítósra. Utána görögdinnyét ettem.
Szerintem én pont, hogy nem éheztetem magam, csak te sajnos azon az alacsony értelmi szinten vagy, hogy ha valaki nem olyan, mint te, abba máris bele kell kötni, mert egyébként nulla az életed, mert, ha lenne, akkor azzal foglalkoznál.
Fingod sincs, hogy én hogy nézek ki. Nem baj, legyek a te szemedben alultáplált.
Egyébként ha nem a 46-tal, hanem a 47 kg-val számoltál volna BMI-t, akkor azzal láthatnád, hogy teljesen a normál tartományba esem. 😉 1-2 kg ingadozás pedig teljesen természetes.
Leszállnál végre rólam? Vagy ennyire begerjedtél rám? 😂
1/ nem haverkodok olyannal aki sértően bunkó velem.
2/ nyíltan nem bántok meg senkit, de ha szívat visszaszívatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!