Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak saját szabályaitok...

Vannak saját szabályaitok amiket nem szegtek meg? Akinek van, mik azok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 20:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Vannak, de inkább elvek..

Nem veszekszem olyannal aki nem tud szellemi partner lenni egy vitában.

Nem hagyom magam kihasználni a lehetőségekhez mérten.

Nem tűröm el, hogy kamuzzanak/hazudjanak nekem.

+1

(Próbálom tartani az étrendem ami jelenleg elég nehéz és minden héten edzek legalább 4 alkalommal.)

2023. aug. 7. 20:32
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Sok közül 2 db:

- Mindig a saját egészségemet tartom szem előtt.

- Mindig tartsam a súlyomat, ez most jelenleg 46-47 kg.

2023. aug. 7. 20:45
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Egészséges táplálkozás + testmozgás. Van, hogy semmi kedvem edzeni, de a napi minimum fél óra mozgásnak akkor is meg kell lennie. Alkoholt csak hétvégén iszom, hét közben egy kortyot sem.
2023. aug. 7. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
14%

Tapasztalaton alapuló szabály, hogy nőknek egyetlen szavát sem hiszem el.

Továbbá nem ülök fel a mosolyuknak sem mert mindig kiderül, hogy érdekből teszik és lehúzás lenne a vége.

2023. aug. 7. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
Nálam pl. egyetlen nő sem hagyhatja ott a papucsát vagy a fogkeféjét, mert mire felocsudik az ember, már be is költözött.
2023. aug. 7. 20:51
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
#2 Hacsaknem egy 140 centis törpe vagy, akkor ez a kettő üti egymást. 46 kilóval nem a saját egészségedet tartod szem előtt, hanem azt, hogy alultáplált legyél.
2023. aug. 7. 20:51
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Többször megnézem, hogy bezártam-e az ajtókat. Többször ellenőrzöm a kész feladataimat. A felkelés nálam szent: nem maradok órákat az ágyban. Ha feladatom van, elhatározom, hogy megteszem, de ez csak akkor igaz, ha munkahelyi: a spontán már más kérdés. Nem megfelelően eszem, de tudom, hogy ez nem jó hosszútávon.
2023. aug. 7. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem foglalkozom, buta, begyöpösödött hazug emberekkel, csak idő pocsékolás.

Ha elhatározok valamit, akkor azt végig is viszem.

Anyagiak terén nagyon megfontolt vagyok, kölcsönt nem adok senkinek!

2023. aug. 7. 21:13
 9/18 anonim ***** válasza:
21%

Nálad a sötétség belülről is világít..

Hát igen, egy elhízott társadalomban miért is ne néznék ki a vékonyakat. 👏🤷🤦 Akik sportolnak, tesznek saját testi és lelki egészségéért.

Egy alacsony nőt meg milyen jogon törpézel le? Ki a fasz vagy te egyáltalán? Egy nagy nulla, egy senki.

159 centi vagyok és makk egészséges. Te pedig irigykedj csak, mást úgysem érdemelsz. 😉

2023. aug. 7. 21:13
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Addig semmit nem csinálok reggel míg nem eszem meg a müzlimet és iszom meg a kávét és szívok mellé egy cigit (most már szagtalan elektromosat)
2023. aug. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!