Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdurvább pletyka...

Mi volt a legdurvább pletyka amit a hátatok mögött kitaláltak rólatok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 5. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hú.. #1, fogadd őszinte részvétem! A gyász önmagában egy borzasztó dolog, hát még, amikor ilyeneket hordanak össze elmeháborodott emberek.. Nem lehetett könnyű..

Gimis eset nálam:

a legjobb barátnőmnek hitt lány nagyon sokat stresszelt végzősként, és konkrétan mindennap összeveszett valakivel az osztályon belül, legtöbbször velem. Ez pedig 1x olyan jól sikerült, hogy onnantól hónapokig nem beszéltünk, de akkor már nem is hiányzott, illetve én jóban voltam a többiekkel, de ő sem tétlenkedett; Olyanokat kezdett rólam terjeszteni, hogy szerelmes vagyok egyszerre 4 srácba, és egyszerre h*lyítem őket, lefeküdtem a fél osztállyal (amúgy szűz voltam), pitiztem szünetekben a tanároknak, meg olyan szürreális dolgokat, amikről tényleg lerítt, hogy kitaláció.

Szerencsére senki sem vette komolyan, viszont még így is hatalmasat csalódtam benne.

2023. aug. 6. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Általános iskolában az terjedt el rólam hogy prostituált vagyok, mert az egyik osztálytársam látta ahogy egy bolt előtt álldogálok este. Lehettem vagy 13-14 éves, a bátyámat vártam:)

Gimiben az terjedt el rólam hogy leszbikus vagyok. Elég magamnak való voltam, és nagyon feltűnően kerültem mindenfajta kontaktot a fiúkkal, múltbéli dolgok és szégyenlősség miatt. Az évek alatt pár osztálytárssal volt egy nagyon felszínes kapcsolatom, mind lányok voltak, mert kényelmesebben éreztem magam úgy, nyílván ez tűnt fel jobban a többieknek.

Szinte teljesen biztos vagyok benne hogy mái napig leszbikusnak tartanak a volt osztálytársak:)

2023. aug. 6. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt egy nő, akivel majdnem fél évig nem beszéltem se élőben se neten (amúgy én is nő vagyok). Fél év után megtudtam, hogy ez a nő olyanoat állít rólam, hogy zaklatom őt, hogy én folyton keresgélem őt, ráerőszakolom magamat, etc.
2023. aug. 6. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az esetemben nem durva, inkább épp ellenkezőleg, vicces a pletyka. :) Rólam mindegyik iskolában (általánosban, középiskolában és egyetemen is) állandóan azt pletykálták, hogy falom a csajokat, hetente más-más lányokkal szexelek, mert mindig is nagyon sok lánnyal voltam körülvéve, nagyon népszerű voltam/vagyok a lányok körében. Nagy Kaszanovának gondoltak minden suliban, jóképű, fiús, férfias srácként. A valóság viszont az, hogy velük (a lányokkal) mindig is könnyebben megtaláltam a közös hangot... melegként. :)
2023. aug. 7. 02:42
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Wow.
2023. aug. 10. 07:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Én mázlista vagyok, mert csak olyan pletyka jutott vissza hozzám magamról, hogy festetem a hajam.
aug. 21. 23:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!