Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a férfiaknak mondják, hogy...

Ha a férfiaknak mondják, hogy megint kéne a katonaság, hogy tanuljanak rendet, akkor a nőkkel mi van? A nőknek nem kell rendet és tiszteletet tanulni? Nekik bármit lehet?

Figyelt kérdés

2023. aug. 5. 00:43
1 2 3
 21/29 Kroms ***** válasza:
0%

Semmit nem találtam ki, kutatások bizonyítanak mindent, amit leírtam. De miért is kéne 20 évesen házasodni? És amúgy minek házasodni egyáltalán? Azzal csak magadat szopatod be, mivel minden hatalom az feleséged kezébe kerül és váláskor visz mindent, mint a hurrikán. A férfiaknak pedig nem kell szűznek maradniuk, mivel az ő értékük - a nőkével ellentétben - nem csökken, hanem növekszik minden újabb partnerrel.

Te meg boldogtalan és frusztrált, amit rajtam töltesz ki. Ami megint csak az igazamat bizonyítja...

Ahogy már írtam, a két nem alapvetően különbözik, ezért soha nem lehet egyenlő. Katonának küldeni nőket egyszerűen felelőtlenség. Egyrészt a nemek közötti dinamika miatt felborul a bevetési egységek működése, másrészt meg a nőknek havonta több napon át legyengült fizikai és szellemi állapotban kellene teljesíteniük a menstruációjuk alatt.

2023. aug. 11. 23:16
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekik természetesen főzőtanfolyam és szülésre, gyereknevelésre felkészítő képzés szükséges, másra nem valók a nők úgysem.:) 🇭🇺
2023. aug. 12. 20:18
 23/29 Kroms ***** válasza:
74%

Ezt csak te mondod. Attól, hogy megtanulnak főzni és gyereket nevelnek, még csinálhatnak mást is, ha az nem hátráltatja őket ezekben.

2023. aug. 17. 11:19
 24/29 anonim ***** válasza:
22 akkor ennyiből a hapsik meg csak arra jók, hogy öljék egymást.....ugye, hogy fordítva már nem tetszik a dolog?
2023. aug. 17. 13:00
 25/29 Kroms ***** válasza:

Miről beszélsz? A férfiaknak van olyan szerve, ami kizárólagosan képessé teszi őket ölésre, ahogy a nők esetében van a szüléssel?

2023. aug. 18. 15:15
 26/29 anonim ***** válasza:

25 "Nekik természetesen főzőtanfolyam és szülésre, gyereknevelésre felkészítő képzés szükséges, másra nem valók a nők úgysem.:) 🇭🇺"

Kiemelném a "másra nem valók úgysem" részletet.

Erre válaszoltam, hogy akkor ennyi erőből a férfiak se valók semmi másra....

2023. aug. 18. 16:18
 27/29 Kroms ***** válasza:
0%

Egyrészt a 22-es nyilván az én első hsz-emre, reagált és (hibás logikával) poénkodni próbált, másrészt meg továbbra sem stimmel a párhuzam, amit vontál a nemi szerepek között...

2023. aug. 18. 17:17
 28/29 anonim ***** válasza:
30%

Gondolom nok is lehetnek katonak, alap kikepzes szerintem sok nonek is jol jonne egy esetleges haboruban.

Egyebkent nem tudom mi a problemad... Nem azert van kotelezo katonasag, hogy figyelmet, rendet tanulj, hanem, hogy megtudd vedeni a hazadat es a csaladodat.

25/N

2023. okt. 12. 11:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Jesszus, én csak vicceltem 🤯 (22es vagyok) Lehet kellett volna raknom egy narancsot is a magyar zászló mellé, úgy egyértelműbb lett volna 😄 bocsi!!
2023. okt. 12. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!