Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiként háború esetén mit...

Férfiként háború esetén mit tennél?

Figyelt kérdés

2022. nov. 4. 21:33
A kérdező szavazást indított:
boldogan mennék megvédeni a hazámat akár életem árán is
sajnos muszály lenne menni, bár nem akarnék
lesokkolna a hír, fogalmam sincs mit tennék
keresnék valami kiskaput, kibúvót hogy elkerülhessem hogy háborúba vigyenek
összepakolnék (ha van feleség, gyerekek akkor velük) és azonnal elhagynám az országot, biztonságos helyre
egyéb: írd le
43 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Nő vagyok. De a "muszály" j
2022. nov. 4. 21:44
 2/26 A kérdező kommentje:

# 1

de neked nem kell menned, vagy úgy érted pároddal nem menekülnétek el hanem hagynád hogy elmenjen párod háborúba és akár meg is haljon?

2022. nov. 4. 21:50
 3/26 anonim ***** válasza:
85%

2

Miből gondolod hogy neki nem kéne menni? Egy komoly háborúban női katonák is szép számmal vannak.

2022. nov. 4. 21:55
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem hinném hogy attól férfi valaki, hogy önként megy eldobni az életét néhány semmiházi politikusért. A mai világban semmi ok nincs háborúzni, ahol háború van ott elmebeteg politikusok és a gazdasági elit haszna és hatalma érdekében háborúznak, a katonák ezrei azért halnak meg, hogy a kedves vezetőik jót kaszáljanak. Köszi de nem. Férfi vagyok, de nem teljesen hülye.
2022. nov. 4. 21:59
 5/26 anonim ***** válasza:
63%
Valószínű, hogy azt amit az események magukkal hoznak.. Ezt előre nem lehet megmondani. De valahol azt érzem, hogy elmenekülni lehet gyáva dolog lenne, de harcolni meg.. ezért az országért? Hát nem tudom.. nem látok benne jelenleg sok jók. Azt nyilván nem szeretném, hogy ártatlanok haljanak meg.
2022. nov. 4. 22:15
 6/26 A kérdező kommentje:

# 5

Gyáva igen. De én pl. a háború borzalmaitól és esetleges haláltól sokkal jobban félek mint attól hogy gyáván elmeneküljek.

2022. nov. 4. 22:20
 7/26 anonim ***** válasza:
75%

Hát én biztos nem harcolnék, mégis miért harcoljak? :D

A szaros panellakásomért?

A többi körülöttem élő proliért akik megkeserítik az életemet?

A munkatársaimért akiket utálok?

A munkaadómért aki kizsigerel, szarért-húgyért dolgoztatva rajtam gazdagszik?

A családomért akikkel nem beszélek?

2022. nov. 4. 22:38
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Ráadásul akárhogy nézem, ez nem gyávaság kérdése, normális ember nem harcolna a politikusokért, főleg nem a mieink kedvéért.
2022. nov. 4. 22:39
 9/26 anonim ***** válasza:
74%
Én is sokmindent csinálnék, de harcolni nem fogok. Ezért? Minek? Ők sem voltak ott nekem, mikor szükségem lett volna rá, még azt sem kaptam meg, amiért fizettem. Szakadjon rájuk, én elhagyom a süllyedő hajót. Vagy nyalják csak a seggem a börtönben, azt is én fizetem úgyis.
2022. nov. 4. 22:43
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

"normális ember nem harcolna a politikusokért"

Igen, ez a pont az. Meg igazából kiért kellene harcolni? Általában a vezetőség megdöntése a cél egy háborúnál nem az, hogy ártatlanokat öljenek. Én pedig egy fűszállat nem tennék keresztbe, hogy az itteni politikusokat megvédjem.

Azért szerettem volna egyszer olyan országban élni, hogy szerethessem a hazám, de sajnos ez nem jön össze.

2022. nov. 4. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!