Férfiként háború esetén mit tennél?
Én nagyon szívesen kipróbálnám a katonaságot de ilyen formában nem.
Egy háborúra egyértelműen nemet mondanék, fognám a családomat és mennék amerre biztonságosnak érzem.
Én nem akarok senkit se megölni.
Valszeg tipliznék....
Mintha meg kérdeznék hadi állapotkor, hogy akarsz e katona lenni vagy nem.
Be hívnának. Aztán ha nem mégy, visznek. Ha szökni akarsz, kazona szökevény leszel, ergo visznek, vagy börtön. Ha megpróbálnád el hagyni az országot, nem engednének, vinnének. Egy férfit se kérdeznének meg, hogy akar e menni.
Egyesek nagyon el vannak tévedve.
De, hogy a kérdésre válaszoljak.
Természetesen mennék. Nem azért mert akarok, hanem azért mert muszáj.
Még valami kérdező. Az első válaszadó azt akarta kifejezni, hogy a muszáj szót pontos j-vel írjuk, nem elipszolonossal. A kérdéshez nem válaszolt érdemben.
#17 Értem. Akkor tehát te elhiszed, hogy csak úgy elfutsz, csakúgy megpattansz.
Ezen jót mosolyogtam.
2 eshetőség van.
#1 Elfogank, és visszavisznek.
#2 Elfognak, és bezárnak. Roszabb esetben golyót kapsz a tarkódba.
Szóval. Mennél szépen a frontra, aztán naponta televizelnéd a surranódat, vagy épp harcolnál, vagy épp bújkálnál. De a front szolgálatot nem úsznád meg. Ha meg már ott vagy, akkor harcolsz ha (túl)élni akarsz.
# 16
# 18
Nekem amúgy ti az ilyen írásban nagyon kemény katona emberek vagytok a legfurábbak.
Hogy kész akkor visznek ennyi, nincs mese.
Ezt úgy mondjátok mint ha nőket erőszakolni meg mások belét kiontani ugyanaz lenne mint hogy be kell menni melózni.
Kérdező.
#16 és 18 vagyok.
Mi az, hogy kemény katona ember?! Látom nem világos, hát leírom még egyszer.
Ha háború lenne, téged, engem, és minden katona köteles férfit vinnének katonának. A lőtéri kutyát se érdekelné, hogy akrunk menni vagy nem.
Én se akarok lövöldözni, gyilkolászni, megdögleni.
Cseppet sem vágyok katonának.
De ha háború lenne, akkor akarok nem akarok vinnének. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!