Mennyire adod fel az egyéniséged, vagy egyéni kívánságaid az anyagi javak oltárán?
Arra gondolok, hogy például örökölsz egy lakást, aminek a berendezése nem a te stílusod, de nem is annyira régi, hogy ne lehetne használni a benne levő tárgyakat, bútorokat, akkor mindent kidobálsz, vagy próbálod megmenteni a dolgokat? Kompromisszumot kötsz és elfogadod, ami nem is annyira tetszik, vagy megvalósítod az egyéni elképzeléseidet? És persze, ami ezzel jár, vagyis hajlandó vagy-e sokat dolgozni azért, hogy mindenből a legkedvedre valóbb tárgyakat vásárold meg? Vagy inkább elfogadod, amit ad az élet és így több időd marad pihenni, szórakozni?
És ha a kidobálós megoldást választod nem sajnálod a környezetet?
Most ujítunk fel, semmit sem tartok meg ami nagyon nem tetszik. Ugy éljek egy házban hiogy bem tetszik ami benne van? Volt mar benne részem, utáltam, nem keres belőle többet. Az a butor amit szivem szerint szeretnek azt nem tudom megfizetni, ezert kompromisszumot kell kötnöm. De semmi esetre sem kellene olyan amire ha ránézek utálom.
Ha ujonnan vasaroltba költöznék akkor a drága dolgokat mint egy bejáratot ajtót biztos nem cserelnék, általában nem csúnyák. A burkolatban ha közömbös kategoria azt sem. De van olyan burkolat amire ha ránézek is rosszul vagyok, azt biztos lecserélném. Nagyon sokat számít az összképnél.
Az otthon az ahova hazamesz pihenni, pozitív gondolatokat kell hogy ébresszen. Ha valami irritál akkor meg kell szabadulni tőle. A tobbi valóban penz kérdése. Szerintem nem a levert csempe okozza az igaz környezetszennyezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!