Tényleg nagyon buták az építőmunkások?
Sok embertől hallottam, hogy egyszerű, primitív, és gyakran bunkó emberek az építőmunkások, mármint nyilván nem a vezetők,főnökök, hanem a sima, "mezei" munkas..
Tenyleg így van és ha igen miért?
"Nekem ezzel csak annyi bajom van,hogy annyit keresnek mint én,diplomás pedagógusként"
Egy diplomás pedagógust elsősorban a szellemi teljesítményéért(ebbe beletartozik a diploma megszerzése is)egy építőmunkást pedig elsősorban a fizikai teljesítményéért fizetnek.Mindkettő ugyanolyan kemény munka,csak más szempontból.Ha az építkezés/átalakítás végén azt kapod amit kértél,akkor megérdemlik azt a pénzt.
Többet keresnek, mint egy pedagógus. Az én férjemnek érettségije van, asztalos és kőműves szakmája. Amelyik pedagógusnak nem tetszik, az álljon be fizikai munkásnak, aztán majd egy hét múlva visszatérünk a témára.
Nem tudom, mennyire számítunk hülyének, vannak okosabbak, az biztos. Már egyszer leírtam egyszer ide, leírom újra: Ha nem találkoztál még szépen dolgozó kőművessel, az azért van, mert nem akarod kifizetni, inkább nézed a kókányolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!