Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nagyon buták az...

Tényleg nagyon buták az építőmunkások?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallottam, hogy egyszerű, primitív, és gyakran bunkó emberek az építőmunkások, mármint nyilván nem a vezetők,főnökök, hanem a sima, "mezei" munkas..

Tenyleg így van és ha igen miért?

2023. aug. 4. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez általánosítás, DE azért a többség valóban nem a legélesebb kés a fiókban.
2023. aug. 4. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Vannak rendesek is, viszont a többség a reggeli tüskében gondolkozik normális munka helyett.
2023. aug. 4. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk a munkavezető egyértelmű utasításait nem tudták követni és konkrétan a ház tűzfalán lévő egyetlen kisablakon kívül mindent elkezdtek felfalazni. Azt hittem, elájulok mikor megláttam, hogy konkrétan nincs ablak a házon, mert az észlények szerint egy 80 négyzetméteres családi házon csak egy 60*60-as fürdőszobai ablak van. Mindegy, maguknak csinálták, bonthatták ki az egészet.

Nekem ezzel csak annyi bajom van, hogy annyit keresnek, mint én diplomás pedagógusként.

2023. aug. 4. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Meglátásom szerint, a többség alkoholista.
2023. aug. 4. 11:24
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell általánosítani szomszédom 8 osztályt végzett csak és ettől függetlenül értelmes ember családos ember nem az számít hogy egyetemet végeztél vagy csak egy általános iskolát a lényeg az hogy ne legyél hülye és ügyes a szakmádban több nem is kell.
2023. aug. 4. 12:43
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Na megint megy a téma,miszerint a melós az egy buta alkoholista proli,a diplomás értelmiségi meg egy szent,aki okos,művelt és mindent tud.
2023. aug. 4. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
19%

6 vagyok,elfelejtettem folytatni,hogy valaki éppen belefut egy balfék munásbrigádba,akkor levetíti az össze melósra az egász világon,hogy buták,meg bunkók.

Meg amikor nyavajog a diplomás tanárnéni,hogy borzasztó,hogy a meós többet keres nála.

Hányok ezektől.

2023. aug. 4. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
meLós
2023. aug. 4. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Én ismerek kifejezetten értelmes építőmunkásokat is, de biztos van közöttük kőbuta.
2023. aug. 4. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

A kőművesek szerintem igen.

Viszont ez változó.

Minden munkakörben vannak ilyenek.

2023. aug. 4. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!