Tényleg nagyon buták az építőmunkások?
Sok embertől hallottam, hogy egyszerű, primitív, és gyakran bunkó emberek az építőmunkások, mármint nyilván nem a vezetők,főnökök, hanem a sima, "mezei" munkas..
Tenyleg így van és ha igen miért?
Nálunk a munkavezető egyértelmű utasításait nem tudták követni és konkrétan a ház tűzfalán lévő egyetlen kisablakon kívül mindent elkezdtek felfalazni. Azt hittem, elájulok mikor megláttam, hogy konkrétan nincs ablak a házon, mert az észlények szerint egy 80 négyzetméteres családi házon csak egy 60*60-as fürdőszobai ablak van. Mindegy, maguknak csinálták, bonthatták ki az egészet.
Nekem ezzel csak annyi bajom van, hogy annyit keresnek, mint én diplomás pedagógusként.
6 vagyok,elfelejtettem folytatni,hogy valaki éppen belefut egy balfék munásbrigádba,akkor levetíti az össze melósra az egász világon,hogy buták,meg bunkók.
Meg amikor nyavajog a diplomás tanárnéni,hogy borzasztó,hogy a meós többet keres nála.
Hányok ezektől.
A kőművesek szerintem igen.
Viszont ez változó.
Minden munkakörben vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!