Miért pedofilok az építőmunkások és a kukások?
"Olyan felnőtt személy, aki a gyermekek iránt érez szexuális vágyat." - ezt jelenti a pedofil
A kisgyerek kategúriába már pl nem tartozik a bögyösödő, gömbölyödő, szőrösödő 16 éves. Pont az izgatja őket, hogy szőrtelenek, fizikailag éretlenek, stb.
Olyat nem láttam még sohasem, hogy egy kislányt (mert kislányt írtál) vitt az apukája az utcán, elhaladtak egy épitkezés mellett és a munkások izgatottan méregették a gyereket. Vagy, hogy egy kisgyerek leszaladt a boltba, elszaladt egy épitkezés mellett és a munkások bámulták volna.
Kukásoknál se láttam ilyet.
Ha már kezd nőni a melle, formásodni a feneke, tehát már csajosodik, akkor lehet izgató pár embernek; de ez nem korlátozódik le se munkásokra, se kukásokra, egy pincér is megbámulhat egy tinit, egy biztonsági őr is, egy portás is, stb.
Egyrészt a tinik öltözködése is olyanná válik sok esetben, hogy feszül rajtuk a ruha, kilóg mindenük... tehát többet megmutatnak. Másrészt még naivabbak (és ezt nem rosszindulatból mondom), mint egy felnőtt nő, szóval nem félnek annyira megbámulni őket a férfiak, akiket felettébb izgat a ni test látványa.
Kérdező!
Úgy tűnik, hogy nem jött be ez a kérdésed sem!!
Nem lehet, hogy te vagy inkább a pedofil, csak így akarod elterelni magadról, hogy másokat rágalmazol?!
"De engem megbámultak 11 évesen is"
1. Csak szeretted volna.
2. NEM tilos bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!