Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pedofilok az építőmunkás...

Miért pedofilok az építőmunkások és a kukások?

Figyelt kérdés
Biztosan ti is sokan tapasztaltátok már akár fiatalon akár most, akár közvetve, hogy nagyon szeretik bámulni a kislányokat. Miért van ez?

2019. júl. 12. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem láttam még ilyet. Az építőmunkások beszólnak a csajoknak, de nem a kislányoknak!
2019. júl. 12. 16:18
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Sosem tapasztaltam, hogy kislányoknak szólnának be. Inkább bögyösebb, szőke csajoknak, akik azért nem szűziesen öltöznek. Ezt tapasztaltam, mert én is az a kategória voltam huszonpár évesen.
2019. júl. 12. 16:24
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Inkább a papok szoktak pedók lenni. Legalább is pedó kúkásról meg nem olvastam híroldalon, papról annál inkább.
2019. júl. 12. 16:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Farmeres-tornacipős huszonéveseknek is beszólnak, nem csak a dögös szőkéknek :D De olyat, hogy kislányt bámuljanak, vagy füttyögjenek utánuk, még nem láttam, és panaszkodni sem hallottam erről senkit.
2019. júl. 12. 16:28
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

"Olyan felnőtt személy, aki a gyermekek iránt érez szexuális vágyat." - ezt jelenti a pedofil

A kisgyerek kategúriába már pl nem tartozik a bögyösödő, gömbölyödő, szőrösödő 16 éves. Pont az izgatja őket, hogy szőrtelenek, fizikailag éretlenek, stb.

Olyat nem láttam még sohasem, hogy egy kislányt (mert kislányt írtál) vitt az apukája az utcán, elhaladtak egy épitkezés mellett és a munkások izgatottan méregették a gyereket. Vagy, hogy egy kisgyerek leszaladt a boltba, elszaladt egy épitkezés mellett és a munkások bámulták volna.

Kukásoknál se láttam ilyet.

Ha már kezd nőni a melle, formásodni a feneke, tehát már csajosodik, akkor lehet izgató pár embernek; de ez nem korlátozódik le se munkásokra, se kukásokra, egy pincér is megbámulhat egy tinit, egy biztonsági őr is, egy portás is, stb.

Egyrészt a tinik öltözködése is olyanná válik sok esetben, hogy feszül rajtuk a ruha, kilóg mindenük... tehát többet megmutatnak. Másrészt még naivabbak (és ezt nem rosszindulatból mondom), mint egy felnőtt nő, szóval nem félnek annyira megbámulni őket a férfiak, akiket felettébb izgat a ni test látványa.

2019. júl. 12. 16:30
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
12-14 évesen kaptam ezektől a legtöbb beszólást meg füttyögést. Átlagos lány voltam, nem raktam ki semmimet se, a mellem mondjuk korán kezdett nőni. Gondolom nincs ránk írva a korunk, meg az idősebb, határozottabb nőknél nem olyan bátrak.
2019. júl. 12. 16:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség,rossz helyen keresed a pedofilokat.
2019. júl. 12. 16:50
 8/20 A kérdező kommentje:
És a fiatal lányoknak be kell szólni meg füttyögni kell? Nem értem. És mért pont ezt a korosztályt? Mert írtatok h idősebbeknel nem próbálkoznak, akkor valószínűleg tudják, hogy fiatalok meg azért látszik, hiába a smink meg a ruha. Akkor is undorító. De engem megbámultak 11 évesen is pedig akkor nem öltöztem úgy, nem sminkeltem és mellem sem volt.
2019. júl. 12. 17:04
 9/20 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

Úgy tűnik, hogy nem jött be ez a kérdésed sem!!

Nem lehet, hogy te vagy inkább a pedofil, csak így akarod elterelni magadról, hogy másokat rágalmazol?!

2019. júl. 12. 17:07
 10/20 anonim ***** válasza:
71%

"De engem megbámultak 11 évesen is"

1. Csak szeretted volna.

2. NEM tilos bámulni.

2019. júl. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!