Miért pedofilok az építőmunkások és a kukások?
#10 "Csak szeretted volna" csak tudom.
#9 te ezt miből gondolod? Neked h jöttek ezek a sorok? Őszintén!
Először is nézd meg a pedofília fogalmát, mielőtt használnád.
13 éves koromig (kb) biztosan nem néztek meg, mostanába szoktak, de nem öltözőm kihívóan vagy sminkelek erősen, mégis utánam szólnak vagy füttyögnek.
Kukás sose szólt még meg, csak köszönt. Építőmunkásokkal szinte soha nem találkozom, akikkel meg igen, ők dolgoznak, nem engem néznek. Leginkább a hajléktalan alkeszok vesznek észre ilyen szempontból.
Azért az én korosztályomat, mert fiatalok vagyunk. A legtöbb tizen-huszonéves jobban néz ki, mint a legtöbb negyvenes vagy ötvenes (természetesen nem egy ellenpélda van).
Engem igazából nem zavar a füttyögés, hadd csinálja, ha neki ez az öröme, jó szánalmas élete lehet, nem veszem el az egyetlen örömét. Amúgy a fülhallgatóm miatt általában észre se veszem, ignorálni pedig bármikor lehet.
18/L
Csak te írtad, hogy már kislányként (kamaszodás előtt) néztek, meg utánad szóltak, valamint csak te általánosítasz két munkás csoportot.
18/L
Miért ilyen tudatlanok a mai fiatalok? Kérdezhetném ezt válaszképp, de nem teszem, mert nem általánosítok. Javaslom, te se tedd ezt.
Egyébként egyik említett munkakört végző csoport körében sem jellemző a pedofília. Az, hogy látnak egy lányt/nőt, és a maguk módján véleményt mondanak, nem minősül még zaklatásnak sem. Arról meg hosszasan lehetne beszélgetni, hogy ma már sok 10-12 éves is úgy akar öltözködni, mint a sarkon dolgozó kolleginák, szóval nem csoda ha ilyen reakciót kapnak.
Mára akkora egója lett minden kis pisisnek, hogy teljesen meg vannak arról győződve minden felnőtt férfi kizárólag őket lesi még malterkeverés közben is.
Hát persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!